Reguli de aur pentru biletul zilei

0 Shares
0
0
0

Inainte sa pariezi ar fi bine sa fii realist si sa analizezi care este strategia ta. De la cat iti permiti sa investesti si pana la ce suma maxima ai putea sa mergi, fii sigur ca nu afecteaza viata ta faptul ca ai inceput sa pariezi. De asemenea, este recomandat sa ai un mod de alocare al banilor in functie de anumite reguli, pentru ca jocul haotic nu este tocmai indicat.

Cat iti permiti sa pierzi?

In fapt, ar trebui sa te gandesti in sens negativ, daca ar fi sa pierzi ce suma reprezinta un nivel acceptabil ce nu afecteaza viata ta. Adica trebuie sa eviti sa intri in datorii. Trebuie sa asociezi biletul zilei si pariurile facute cu o sursa de distractie si de relaxare. Daca mai si poti castiga din asta, cu atat mai bine. Sunt multi care dupa ce pierd se ambitioneaza atat de mult, incat isi alimenteaza conturile numai pentru ideea de a recupera ce au pierdut.

Un sfat pretios aici ar fi intocmai sa te opresti si sa nu investesti si alti bani in aceasta activitate.

Ce obiectiv ai

Pentru a juca responsabil vei avea nevoie poate de un obiectiv stabilit. Poate fi vorba de un obiectiv saptamanal sau lunar, insa aceasta strategie conteaza pentru ca nu iti va permite sa joci haotic.

Spre exemplu, sa iti propui sa faci profit 50% in fiecare zi este un scenariu mai putin realist, deci mai greu de indeplinit. Asadar, daca o gandesti logic si tii cont de anumite aspecte ai totusi sansa de a castiga un ban in plus.

Nu juca pentru a recupera

Cum mentionam si in randurile de mai sus, jocul la recuperare nu este indicat, mai ales pentru ca tendinta aici este de a mari miza. In teorie te vei gandi ca daca vei castiga o data sau de doua ori vei recupera parte din cele 4 pariuri deja pierdute. Gresesti! In fapt, acest tip de joc este calea rapida de a pierde mai mult si te tenteaza cel mai mult.

Pariurile single

Daca ai in vedere un profit pe termen lung atunci te intereseaza clar sa joci pariuri single. La cele multiple vei depinde mai mult de noroc. In plus, cu cat sunt mai multe meciuri pe un bilet, cu atat valoarea pariului scade, intrucat se ofera payout de 88 pana la 95%.

Alege cu atentie casa de pariuri

Un trend in materie de case de pariuri se refera la cele online. Trebuie sa fie vorba de una licentiata, sa verifici cotele, interfata si sectiunea de suport pentru clienti. De asemenea, te va interesa ce conditii se impun pentru depunere sau retragere sau ceea ce tine de live betting.

O alta recomandare este sa pariezi pe ceea ce stii si pe ceea ce iti place. Agentiile de pariuri pot oferi optiuni atatg de variate, insa daca se axeaza spre exemplu pe meciuri de fotbal din America de Sud si tu esti fan baschet nu ai facut mare lucru. Intra pe cota2.ro si descopera ce ti se potriveste, pe ce ai dori sa pariezi si cum poti sa te bucuri de aceasta experienta.

0 Shares
You May Also Like