Cum sa nu mai pierdem la pariuri

0 Shares
0
0
0

Cum sa nu mai pierdem la pariuriStim ca marea majoritate a celor care pariaza vor pierde pariul pe care l-au pus, acest lucru fiind destul de frecvent, deoarece cam nouzeci la suta dintre cei care au operat un pariu sportiv vor si pierde.

Acest fapt in general nu impiedica spre efectuarea unui nou pariu pe viitor, iar chiar daca ar fi vorba ca cineva sa renunte la aceasta activitate pentru o anumita perioada de timp, este sigur alticeva care sa ii ia ocul, un nou venit.

Motivu celor care pariaza si pierd inclusiv cand opteaza pentru meciuri live nu este acela al modului cum isi aleg evenimentele, ci tine mai cu seama de calitatea slaba a managementului banilor proprii. Sunt mult mai multe cazuri cand rezultatele alese sunt castigatoare, fata de cazurile in care parierea s-a efectuat pe sume corecte, prin acest cuvant intelegand sume eficiente din punct de vedere cantitativ.

Ca si experient pe propria piele, ca sa vezi exact cum stau lucrurile, poti sa pariezi o anumita suma pe cateva meciuri live si o suma de zece ori mai mare pe alte meciuri live si vei observa ca suma pariata face diferenta, caci daca vei paria prea des, chiar si sume mici, vei avea mai multe sanse sa nu castigi, fata de optiunea de a castiga o suma importanta de bani.

Aplecarea catre a paria o suma dubla pe evenimentele ce au ramas inca in picioare pe un bilet, este tot o cale spre a pierde, deoarece este o actiune pripita, luata din instinctul de conservare a unui rezultat ce nu mai este la acel moment, valabil. Aceasta miscare nu este deloc efectuata de catre novici, ci chiar de catre cei cu multi ani de experienta in practicarea acestui joc.

Daca citesti carti, informatii sau articole despre pariuri sportive, cum gasesti pe  http://www.pariurionline.org , cu siguranta o sa vezi ca sunt paragrafe destinate modului cum sa iti administrezi cat mai bine bugetul, banii folositi pentru pariere. Si acest lucru nu este facut doar ca sa fie ceva scris sau ca sa te faca sa te limitezi in a face ceea ce tu doresti, ci pentru ca este un lucru foarte important de care trebuie sa se tina intotdeauna cont.

Cele mai pariate evenimente sportive sunt din fotbal, basket, hochei pe gheata, tenis de camp, pentru ca sunt cele mai cunoscute, regulile lor la fel, sunt printre cele mai bine promovate in mass media si in publicatiile si televiziunile de specialitate, precum si pentru ca au un numar vast de practicanti profesionisti, amatori si de ocazie.

Dar prin faptul ca stii regulile de joc, cunosti toti membrii unei echipe, nu este de ajuns, este foarte bine sa stii modul cum un antrenor isi face strategia pentru joc, sa cunosti cat de mare este miza pentru partida pe care o vizezi, care au fost evolutiile recente ale titularilor, trebuie sa devii un cercetator in domeniul paririlor, pentru ca daca tu nu o faci, sigur este un alt competitor al tau care o face si va avea un atu in a avea un bilet castigator.

Alte stiri actuale :

1. Vaslui și Rapid ”încing” pariurile
2. Steaua – Schalke 0-0. Roș-albaștrii sînt EuroPA
3. Surpriza lui Reghe: Neagu! Surpriza lor: fără Boateng!
4. Mutu bagă cărbuni în locomotiva campionatului

0 Shares
You May Also Like