Cum sa folosesti corect snapchat?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand Snapchat s-a lansat in 2011, aplicatia parea o poveste de tip “flash-in-the-pan”. Functia sa de semnatura – trimiterea de fotografii si de mesaje video care s-ar autodistruge dupa vizionare – a reluat emotia fugara  a notitelor. Corespondentele dispar inainte de a se amesteca adultii si inainte de a lua telefoanele la inspectat, deci adolescentii sunt fericiti.

Asta s-a schimbat in ultimii ani. Modelul de mesagerie efemera s-a dovedit suficient de rezistent nu doar pentru a mentine in viata Snapchat, ci pentru a combate evolutiile cheie ale produselor pe platforme precum Facebook si Instagram. In aceasta vara, povestea Instagram – o copie directa a lui Snapchat – a crescut la 400 de milioane de utilizatori. Aceasta este de peste doua ori mai mare decat utilizarile actuale de zi cu zi ale Snapchat, care au pierdut 8 milioane de utilizatori in ultimul trimestru.

Chiar daca Istoria Instagram ameninta sa domine piata fotografiilor, exista o multime de motive pentru a utiliza Snapchat. Potrivit studiului realizat de eMarketer, 16,4 milioane de adolescenti americani utilizeaza Snapchat, comparativ cu 12,8 milioane de utilizatori adolescenti pe Instagram si 11,5 milioane pe Facebook. Ei estimeaza ca popularitatea Snapchat in randul setului de 12-17 ani va continua sa creasca, pe masura ce utilizatorii Facebook adolescenti se diminueaza. Cu alte cuvinte: viitorul poate fi incert, dar deocamdata, Snapchat si-a aparat locul in scena pentru copii. Mai multe detalii poti gasi pe Cosmetiquette.ro.

Indiferent daca nu ati folosit-o niciodata inainte  Snapchat sau pur si simplu ati fost speriati de reproiectarea recenta, avem tot ce trebuie sa stiti despre a incepe. Vom descompune totul de la Snaps to Streaks, Stories to Snap Maps. Si chiar daca reteaua dvs. a migrat deja la Instagram, noi inca mai credem ca nu exista o aplicatie mai buna decat Snapchat.

Adaugati-va prietenii

O aplicatie sociala este la fel de distractiva ca si lista de prieteni. Pe Snapchat, prietenii pot schimba Snaps cu tine si pot vedea povestea ta.

Aplicatia se deschide pe camera. Glisati spre dreapta pentru a vedea fila pentru Prieteni, unde puteti adauga prieteni si puteti vizualiza schimburile cu prietenii. Atingeti pictograma “Adaugati prieteni”, in forma de persoana, in coltul din dreapta sus. Puteti cauta un prieten dupa numele de utilizator sau prin contactele dvs.

Doriti sa impartasiti Snaps cu intreaga echipa? Pentru a incepe un grup, atingeti pictograma “Chat nou”, in forma de balon, in coltul din dreapta sus. Selectati pana la 15 prieteni pentru a face parte din grup.

De asemenea, puteti ajusta setarile pentru a limita cine poate vedea ce. Din pagina de camera, atingeti avatarul in coltul din stanga sus pentru a accesa pagina de profil. Apoi atingeti pictograma in forma de roata din coltul din dreapta sus pentru a accesa setarile. Defilati la optiunile din Setari> Cine poate vedea si adaptati la preferintele dvs.

Trimiteti snap-uri si creati povestiri Snapchat

Snapchat se deschide intotdeauna pe pagina camerei. Aici puteti apasa butonul declansator pentru a face o fotografie sau apasati si mentineti apasat pentru a captura un clip video de pana la 60 de secunde. Felicitari! Ai facut primul tau Snap.

0 Shares