Despre geamul termopan

0 Shares
0
0
0

Geamul termopan a devenit un element indispensabil pentru fiecare locuinta, acest oferind o eficienta termica foarte buna, lucru remarcat in special o data cu emiterea facturii de energie si caldura, cand se observa o scadere a sumei pe care trebuie sa o achitati pe utilitati.

Astfel, in cadrul articolului de astazi, va vom prezenta câteva informatii foarte utile cu privire la geamul termopan, de care ar fi bine sa tineti cont, mai ales daca urmeaza sa va achizitionati astfel de produse pentru locuinta dumneavoastra.

Ce contine geamul termopan?

In primul rând, pentru a putea intelege cum poate un astfel de produs sa schimbe radical gradul de confort al locuintei dumneavoastra, trebuie sa stiti cam ce reprezinta un geam termopan.

Acestea fiind spuse, geamul termopan reprezinta o combinatie de doua sau mai multe panouri de sticla, acestea fiind sigilate cu aer sau gaz inert, intre aceste panouri.

Astfel, panourile mentionate va vor asigura eficienta energetica pe care v-o doriti si cu care se mândresc produsele termopan.

De asemenea, nici profilul PVC nu trebuie lasat la o parte, acesta fiind baza unui geam termopan, de care trebuie neaparat sa tineti cont. In plus, geamul termopan cuprinde si alte elemente, pe care le vom detalia chiar in rândurile ce urmeaza.

Distantierul

Distantierul, asa cum ii spune si numele, are rolul de a separa panourile de sticla, cu ajutorul unor materiale special concepute. De asemenea, mai trebuie mentionat faptul ca acest distantier are rolul de a izola, astfel reducându-se conductia dintre panoul interior si cel exterior.

Astfel, cu ajutorul acestui distantier, va veti putea bucura de o izolare termica si energetica foarte buna, pierderile de caldura si energie fiind devenind un subiect de domeniul trecutului.

In plus, in cazul in care vorbim despre un sistem de metal, aceste materiale utilizate pentru confectionarea distantierului reduc procesul de conductie, ca si in cazul panourilor de sticla.

Spatiul cu aer

Spatiul cu aer dintre panourile de sticla reprezinta un alt element esential al unui geam termopan, acesta fiind si el responsabil de reducerea procesului de conductie.

Astfel, cu ajutorul spatiului cu aer, nu va mai avea loc o diferenta semnificativa de caldura intre panoul exterior de sticla si cel interior, reducandu-se aparitia condensului.

De asemenea, in cazul in care locuinta dumneavoastra se confrunta cu aparitia mucegaiului, cauzat de condens, recomandam sa va orientati catre geamurile termopan cu trei panouri de sticla.

In incheierea articolului de astazi…

In final, pentru a va bucura de produse termopan de inalta calitate, probabil stiti deja cât de important este sa apelati la utilaje de inalta calitate, care sa isi faca treaba impecabil.

Tocmai de aceea, compania Utilaje Termopan vine alaturi de dumneavoastra, oferindu-va utilaje pentru PVC, pentru ca dumneavoastra sa detineti un atelier complet, gata de a atinge urmatorul nivel.

De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie, pentru a va achizitiona produsele favorite la un pret mai mic. Nu ezitati sa ne contactati chiar acum, iar colegii nostri va vor face o oferta de pret de nerefuzat!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…