Elasticul magic

0 Shares
0
0
0

Foloseşte-te de puterile magice ale unei simple benzi elastice,pentru a găsi cartea de joc a voluntarului.Pentru a obţine mai bune rezultate,scamatoria trebuie făcută în faţa a cel puţin două persoane.

Abilităţi :
– distragerea atenţiei
– prestidigitaţia

Dificultate : patru stele.

1.Înainte de a începe,pune-ţi elasticul în buzunar.Amestecă bine cărţile,aşază-le cu faţa în jos,în evantai,şi cere-i voluntarului tău să tragă o carte.

2.Roagă-l apoi să le arate spectatorilor cartea.Spune-i că te vei întoarce cu spatele când face asta.Cu spatele la public,poţi face acum un număr de prestidigitaţie.Întoarce pachetul pentru a avea toate cărţile cu faţa în sus.Acum întoarce cu faţa în jos ultima carte de deasupra.

3.Spune-i voluntarului tău să ascundă cartea aleasă.Întoarce-te din nou cu faţa spre public.Acum scoate banda elastică din buzunar şi înfăşoar-o în jurul pachetului,pe lăţime.

4.Ţine cărţile în mâna stângă,cu palma în sus.Cere-i voluntarului tău sa pună cartea aleasă cu faţa în jos,la mijlocul pachetului

5.Acum trebuie să te foloseşti de talentul tău de prestidigitator,pentru ca publicul să nu vadă ce faci.Trece cărţile din mână stangă în mâna dreaptă.În timp ce faci acest lucru,întoarce mâna stângă pentru ca,atunci când ea atinge mâna dreaptă,palma să fie orientată în jos.

6.Ţinând pachetul în mâna dreaptă cere-i voluntarului tău să tragă de elastic pentru ca magia să funcţioneze.
7.Ia din nou cărţile din mâna stângă şi nu întoarce pachetul.Scoate banda elastică.Răsfiră cu grijă cărţile până ajungi la cartea voluntarului tău,care va fi cu faţa în sus.Nu răsfira cărţile până în capătul celălalt,pentru că spectatorii şi-ar putea da seama că şi ultima carte este cu faţa în sus,descoperind cum a fost făcută scamatoria.

0 Shares
You May Also Like