Furnizorul de gaz si avantajele pe care trebuie sa ti le ofere

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, multi dintre consumatori s-au indreptat spre aparate electrocasnice ce functioneaza pe curent electric. Aici ne referim la plite si cuptoare, cele care se pare ca sunt tot mai populare in varianta electrica. Insa, cele pe gaz pot fi la fel de bine o alternativa.

Ca si resursa, gazul este mai ieftin, in comparatie cu altele. De asemenea, acesta nu produce reziduuri. Deci, per total gazul este o resursa de luat in seama, ba chiar mai convenabila daca ne raportam la consumul unui utilizator casnic – gatesti des sau centrala pe gaz este zilnic folosita, deci privind pe termen lung te intereseaza sa ai costuri echilibrate.

In aceasta ecuatie se implica si furnizorul. Trebuie sa stii ca la ora actuala legislatia in vigoare iti permite sa iti alegi furnizorul si sa il schimbi, in functie de preferinte. Desigur ca din marea de optiuni la ora actuala ai putea sa te simti confuz. Ai putea sa alegi oferta celor de la Eva Energy – vezi pe site detalii, www.eva-energy.ro.

Trebuie mentionat ca furnizor de gaz si de energie ales trebuie sa iti ofere nu numai un pret rentabil, ca o comparatie cu alte oferte. Trebuie in fond sa fie vorba de un furnizor de incredere, ce dispune de resurse si care ofera seriozitate. Cand are loc o defectiune, te astepti sa fie remediata si acesta este doar un exemplu pentru asteptarile tale din punct de vedere al unui consumator.

Revenind la furnizorul ales, in cazul celor de la Eva Energy, exista numeroase motive pentru care vei dori sa fii intr-o colaborare cu ei. Iata despre ce este vorba, la modul rezumat:

  • Au deja peste 10 mii de consumatori in zona Moldova si peste 20000 in toata tara. Consumatori atat casnici cat si societati. Deci daca te gandeai ca esti printre putinii care aleg acest furnizor, gresesti. Ideea de a merge alaturi de un colectiv, de a urma un sir de oameni aduce se pare un gram in plus de incredere. Pentru ca o marja de eroare raportat la un numar mai mic de oameni s-ar putea sa te sperie, dar daca tot mai multi aleg acest furnizor, inseamna ca e de bine, nu?
  • Ca sistem de plata, acestia accepta cel putin modalitatile de plata ale furnizorilor traditionali si nu trebuie sa fie un inconvenient pentru client gasirea unui loc unde facturile pot fi platite. Eva Energy are peste 200 de mii de puncte de plata in toata tara. Poti alege cum iti este mai usor, prin Paypoint, prin banca, contul detinut pe platforma lor etc.
  • Se dedica atat sectorului casnic, cat si consumatorilor din clasa business, cu pachete avantajoase la fiecare in parte. Eva Energy este furnizor atat de energie electrica, cat si de gaz. Stiai ca este primul furnizor din Romania care a decis introducerea de abonamente fixe la energie electrica? Iar acest lucru se va aplica si la gaz.
  • Contractele sunt clare iar comunicarea cu clientul este una activa. Avantajul de a te mentine permanent informat prin SMS si email in ceea ce priveste factura si colaborarea este unul major. Iar la aceasta se adauga faptul ca eventualele probleme iti sunt preluate si rezolvate imediat, fara a astepta 30 zile precum la alti furnizori. In plus, poti opta oricand pentru esalonarea facturii daca intampini greutati vreodata.

Una peste alta, furnizorul de gaz si de electricitate este cel ales dupa bunul plac. Asadar daca tot exista aceasta posibilitate, merita sa cantaresti avantajele pentru a decide ce este mai bine in favoarea ta,  pe termen lung.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…