Motive pentru care poti cumpara corpuri de iluminat

0 Shares
0
0
0

Cei care locuiesc la bloc, mai mult ca sigur viseaza la cum ar fi de frumos sa locuiasca la casa, si la cat de multe avantaje prezinta locuitul la casa, fata de locuitul la bloc.

Ei bine, atunci cand locuiesti la casa, in primul rand ai mult mai mult spatiu la dispozitie, astfel ca ai posibilitatea de a-ti depozita sculele sau lucrurile nefolositoare intr-un garaj sau intr-o anexa, posibilitate pe care cei care locuiesc la bloc nu o au.

Un alt mare avantaj pe care il are locuitul la casa, spre deosebire de locuitul la bloc il reprezinta linistea, pentru ca atunci cand locuiesti la casa, nu mai auzi muzica sau zgomotele vecinilor precum se intampla in cazul celor care locuiesc la bloc.

Un alt mare avantaj il reprezinta faptul ca la casa cu siguranta ai o curte, in care iti poti cultiva fructe si legume, pe care sa le mananci direct de acasa, dar iti poti amenaja dupa bunul plac curtea.

De exemplu, ai posibilitatea sa semeni gazon pe toata suprafata din curte, sau poti deasemenea sa optezi pentru pavaj. Pavajul dar si gazonul, in mod evident vor oferi un aspect foarte frumos curtii tale.

Pe langa acest tip de amenajare, cu siguranta corpurile de iluminat vor fi ceea de ce are nevoie curtea ta pentru a avea un aspect de vis.

Vei putea sa optezi pentru panouri led, si cu siguranta vei gasi o multime de astfel de corpuri de iluminat, atat la magazinele de specialitate din marile orase, dar le vei putea cumpara chiar si de la magazinele online, iar in cel mai scurt timp ele iti vor fi livrate.

In cazul in care curtea casei tale este una foarte mare, si iti doresti sa fie luminata foarte bine si pe timp de noapte, atunci mai mult ca sigur va trebui sa iti indrepti atentia asupra unor proiectoare led, pentru ca aceste corpuri au o putere mult mai mare de a lumina suprafata respectiva.

La fel ca si panourile led, magazinele de specialitate care comercializeaza corpuri de iluminat, vor avea pentru tine si astfel de panouri led, atunci cand iti vei dori sa le cumperi, sau le vei putea gasi deasemenea la magazinele online de specialitate.

Vei putea opta chiar si pentru un corp stradal led, asta in cazul in care suprafata din fata casei tale nu este luminata, iar tu iti doresti ca si pe timpul noptii, atat in curte cat si in fata curtii sa ai lumina.

Aceste corpuri de iluminat se pot folosi deasemenea chiar si in parcuri, si cu siguranta au un aspect estetic superior, neoanelor de tip vechi, care se gasesc pe mai multi stalpi de curent.

Un mare avantaj pe care il au insa aceste corpuri de iluminat stradal, il reprezinta faptul ca ele ajuta pe langa iluminatul stradal, si la o economisire a energiei electrice cu aproximativ 40 %, in comparatie cu lampile HID.

Asadar, pentru drumurile de acces, pentru parcuri, pentru intersectii, si chiar si pentru stalpul din fata casei tale, cea mai buna solutie de iluminat, fara doar si poate o reprezinta un corp stradal led.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…