Principii ale cadourilor perfecte

0 Shares
0
0
0

Un cadou bun este personal

Fiecare persoană este unică, cu propriile trăsături de personalitate și gusturi. Un cadou care unei persoane îi place, alteia i s-ar putea părea nepotrivit sau inutil. La fel ca inovația, există posibilități nesfârșite și, odată ce adaugi toate variabilele precum timpul, viața, experiențele și creșterea personală, există o mulțime de oportunități pentru un cadou bun. Cadourile personale sunt o reflectare a personalității destinatarului și a vieții acestuia în acel moment.

Un cadou bun este mai mult decât util

Un cadou bun aduce bucurie destinatarului. Un cadou grozav aduce bucurie celui care primește ori de câte ori acesta intră în contact cu cadoul, chiar și printr-o amintire. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este să vă asigurați că respectivul cadou îndeplinește o funcție, dar depășește această funcție – stârnind bucurie.

Funcția este obiectivă, dar sclipirea bucuriei nu este. Ceea ce mă bucură pe mine poate să nu stârnească bucurie pentru tine – se schimbă de la o persoană la alta. Cel mai bine este să ne gândim la asta ca făcând obișnuitul extraordinar, din punctul de vedere al destinatarului.

Cu toate acestea, asigură-te întotdeauna că această distragere a atenției nu afectează funcționalitatea, deoarece funcționalitatea este legată de longevitatea cadoului.

Un cadou bun este estetic

Acesta este un principiu universal. Nimeni nu vrea să primească un cadou urât, indiferent cât de bine ar funcționa. Cadourile bune se referă la prezentare: înainte, în timpul și după desfacere. Un cadou care ne stârnește bucurie este unul pe care îl păstrăm cât mai mult timp posibil.

Un cadou bun evocă o emoție

Cadourile bune ar trebui să fie pline de personalitate și poveste – ar trebui să atingă toate sentimentele. Ar trebui să fie recunoscute instantaneu și să aducă un zâmbet pe fața destinatarilor. Singurul motiv pentru care cumpărăm cadouri în primul rând este să-l facem fericit pe celălalt. Acesta este motivul pentru care cadourile sentimentale au atât de multă valoare pentru noi: ele evocă emoții comune – memorabile și vesele.

Un cadou bun este expresiv

Dacă le plac lucrurile decorative, cumpărați-le lucruri decorative. Dacă le plac operele de artă, oferiți-le opere de artă. Cadourile bune ar trebui să reprezinte personalitatea destinatarului și ar trebui să fie instantaneu recunoscute ca atare. De câte ori ai spus: „Am văzut asta și m-am gândit la tine…”?

Un cadou bun este sincer

Cadourile sincere gestionează așteptările destinatarului. Nimeni nu vrea să primească un cadou care să fie fără substanță. Gestionarea așteptărilor poate părea plictisitoare, dar este cheia pentru a oferi cadouri grozave. Nimănui nu-i place să primească o cutie cadou masivă doar pentru a găsi un cadou mic înăuntru. Evitați trucurile ieftine – acest tip de manipulare pur și simplu pune în lumină diferența de valoare de la așteptare la cadoul livrat.

Un cadou bun este memorabil

Nimic nu durează mai mult decât o amintire. Un cadou bun ajută la construirea de relații mai puternice prin experiențe memorabile împărtășite – îi fac fericiți pe toți cei implicați. Cu toții ar trebui să căutăm să reducem impactul culturii moderne, uzate. Evitarea „cadourilor la modă” este cel mai bun mod de a face acest lucru.

În schimb, concentrați-vă pe cumpărarea de cadouri personale pe baza personalității și valorilor destinatarilor, pentru a vă asigura că vor fi apreciate.

Cadourile care reuşesc cel mai bine să trezească emoţii şi să creeze amintiri sunt cadourile experienţe. Intraţi pe cadouriperfecte.ro şi alegeţi cadoul cel mai potrivit cu personalitatea, aşteptările şi stilul de vaţă al persoanei dragi căreia îi oferiţi cadoul.

0 Shares
You May Also Like