Se merita sa iti cumperi un calculator second hand?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai nevoie sa iti cumperi un calculator, pentru a-l inlocui pe cel pe care deja il ai acasa, mai mult ca sigur ca te vei gandi sa iti cumperi un echipament cat se poate de bun.

Ei bine, un calculator bun pentru tine poate sa insemne ceva, in timp ce pentru alta persoana, poate sa insemne ceva cu totul diferit.

Se poate spune ca un calculator bun este acel echipament pe care oricand ai nevoie sa il folosesti, va indeplini cu succes fiecare sarcina pe care o va avea. Acesta este un calculator bun, indiferent de firma care l-a scos pe piata.

Ei bine, daca esti un impatimit al jocurilor pe calculator, atunci ai trei posibilitati de a alege un echipament bun pentru tine.

In primul rand vei putea sa iti cumperi un calculator special realizat pentru gammeri. Un astfel de echipament il poti cumpara fie de la orice magazin de specialitate de la tine din oras, dar il poti cumpara si de la un magazin online.

A doua varianta pentru gammeri, este aceea de a-si cumpara ei pe cont propriu toate componentele de care are nevoie un calculator pentru gamming, si sa isi creeze ei singuri echipamentul. Cu siguranta sunt o multime de fani ai jocurilor pe calculator care au ales sa isi creeze ei singuri calculatoarele.

Ei bine, pentru gammeri se pare ca mai exista o alta solutie, si anume accea de a cumpara un laptop anume fabricat pentru gamming, si din cate se pare, in ultimul timp, din ce in ce mai multi gammeri incep sa isi indrepte atentia spre aceasta categorie de echipamente.

Restul utilizatorilor, isi vor alege calculatoare normale, insa destul de performante. Cei care isi doresc neaparat echipamente noi, vor opta pentru aceasta categorie de produse, in timp ce restul utilizatorilor vor cauta alte solutii, pe care le considera ei potrivite.

De exemplu, tot mai multi utilizatori isi indreapta atentia spre echipamentele refurbished, pentru ca acestea sunt cel putin egale cu echipamentele noi, in ceea ce priveste performantele, insa preturile lor sunt mult mai mici.

Daca ai de gand sa cumperi un calculator pe care nu il vei folosi foarte mult, atunci nu se merita sa investesti multi bani in echipament, ci mai degraba trebuie sa te uiti dupa calculatoare second hand.

In ciuda faptului ca nu multa lume cauta astfel de calculatoare, poti sa te gandesti si la posibilitatea de a alege un model second hand, pentru ca un astfel de calculator il poti folosi fara probleme pentru a asculta muzica, pentru a viziona un film sau pentru a naviga pe internet.

Asadar, daca ai de gand sa folosesti doar in aceste scopuri echipamentul, atunci mai mult ca sigur se merita sa iti cumperi un calcualtor second hand.

In cazul in care insa spatiul nu iti permite sa iti cumperi un calculator, poti sa optezi pentru un model de laptop,indiferent ca optezi pentru unul second hand, un model refurbished sau unul nou, pentru ca acesta ocupa mai putin loc decat un calculator.

0 Shares
You May Also Like
Woo Commerce sau Magento?

BlogWoo Commerce sau Magento?

Cele mai bune solutii de e-Commerce sunt WooComerce si Magento – pe aceste doua platforme sunt dezvoltate peste…

ITCe este WMS

In economia actuala, extrem de dinamica si omnichannel, in care “e-fulfillment” a devenit un concept de referinta, consumatorii…
Ce inseamna ERP?

ITCe inseamna ERP?

Un sistem de tip Enterprise Resourche Planning, sau mai simplu ERP, care inseamna Planificarea Resurselor Intreprinderii, are ca…