Tu cum te simti acasa?

0 Shares
0
0
0

De fiecare data cand inchid sau deschid usa casei mele, o fac cu deosebita dragoste. Stiu ca acolo se afla locul ideal mie, locul activitatilor mele linistite, locul in care imi adun gandurile frumoase si le dau la gunoi pe cele incarcate de peste zi.

Clujul este unul din orasele Romaniei aflate in dezvoltare, un oras care imbratiseaza noutatea in privinta stilului architectural, al constructiilor.

Oferta Eden Imobiliare aduce pe piata acel apartament 3 camere Cluj vanzare la care visezi de multa vreme, acea oaza destinata libertatii tale si a lucrurilor frumoase pe care le simti aproape in viata ta. Un apartament cu trei camere este perfect cerintelor tuturor. Poti alege o anumita zona in care sa fie situat, in centru sau catre periferie.

Trei camere este definitia spatiului, chiar daca locuiesti singur sau cu un alt membru al familiei sau cu un coleg de facultate. Este de asemenea perfect pentru vizitele neasteptate ale celor dragi, cat si pentru o singura persoana. Nu stai cu grija ca trebuie sa faci patul sau sa strangi rapid lucrurile din jur. Exista intotdeauna o camera de rezerva.

Eden Imobiliare iti ofera cu profesionalism si drag un apartament cu 3 camere ideal, iar utilizarea acestuia este  bineinteles la atitudinea ta! Daca iti place sa faci sport si nu ai inca un partener, ai chiar posibilitatea sa amenajezi intr-una din camere o mini-sala de forta, destinata bunei conditii fizice.

Un apartament de trei camere corect utilat, cu facilitati electrice si electronice, amplasat intr-o zona necesara activitatilor din viata de zi cu zi, este locul perfect pentru o viata implinita.

La achizitia unui apartament, comisionul este 0, ai posibilitatea cumpararii prin programul Prima Casa. Actele de identitate este musai sa se afle in interiorul termenului de valabilitate. Certificatul de casatorie este absolut necesar la incheierea actului autentic, deoarece vanzarea-cumpararea este un act ce presupune consimtamantul ambilor soti.

Dau foarte marte importanta locului in care locuiesc, deoarece casa este spatiul in care fiecare dintre noi se odihneste, se relaxeaza, se pregateste pentru viata cotidiana.

Casa este locul de liniste si regasire, un loc destinat familiei si dragostei, intelegerii.

Tu cum te simti acasa?

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…
Diferența între orteză și proteză

BlogDiferența între orteză și proteză

Ortozele și protezele sunt două tipuri de dispozitive medicale utilizate pentru a îmbunătăți funcția sau a înlocui părți…