Tu de ce remorca ai nevoie?

0 Shares
0
0
0

In viata de zi cu zi, fiecare dintre noi ne putem confrunta cu diferite situatii in care avem nevoie de o solutie pentru a transporta diferite obiecte sau produse, iar masinile pe care le detinem nu pot face fata unei astfel de sarcini.

Nu putine au fost cazurile in care oamenilor li s-au defectat aparatele electrocasnice, si dupa ce au mers la magazin sa le cumpere, au constatat ca nu le pot transporta cu propriul autoturism, iar magazinul nu ofera transport, sau transportul se face dupa cateva zile.

Nu putini au fost cei care au vazut obiecte de mobilier in alte localitati, le-au placut, le-au cumparat, dar au platit foarte multi bani pentru transport.

Ei bine, cei care au nevoie de o solutie pentru transport, cu siguranta trebuie sa ia in serios ideea de a-si cumpara o remorca auto, care poate fi utilizata pentru a transporta diferite lucruri.

Exista remorci auto pe piata in zilele noastre de diferite tipuri. Agricultorii isi indreapta atentia spre remorcile auto pe care le folosesc in scop agricol, pentru a transporta culturile.

Exista insa si alte tipuri de remorci spre care oamenii isi pot indrepta atentia, iar in continuare puteti afla care sunt cateva dintre tipurile populare de remorci auto.

Remorca usoara

Aceasta este fara doar si poate, remorca auto cea mai des utilizata. Puteti sa folositi o astfel de remorca in interes personal, pentru a va transporta obiectele de mobilier, aparatura electrocasnica sau bagajele atunci cand portbagajul masinii este neincapator.

Remorca tip cusca

Acest tip de remorca poate fi utilizat atunci cand nu este nevoie de transportul unor incarcaturi mari. Se pare ca o asemenea remorca poate fi utila pentru a transporta unele aparate electrocasnice.

Platforma auto

Aceasta dupa cum si numele lasa sa se inteleaga, este utila pentru a transporta masinile. Cei care raman cu masina in pana si nu au roata de rezerva, sau cei carora li se defecteaza autoturismele departe de casa, de-asemenea cei care cumpara masini din strainatate si le transporta in Romania, pot alege sa foloseasca o platforma auto.

Pe o platforma auto pot fi transportate masinile mici, si chiar si dubele. Acestea dispun de rampe rabatabile, care se folosesc pentru a urca masinile pe platforma, si pentru a le cobori de pe platforma.

Remorca carosata

Exista de-asemenea remorci carosate, iar acestea au suprafata de incarcare inchisa. Cei care transporta bunuri fragile pot opta pentru o asemenea remoca, in conditiile in care este inchisa, astfel incat marfa sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii.

In cazul in care remorca depaseste greutatea de 750 de kilograme cu tot cu incarcatura, atunci cu siguranta necesita un sistem de franare.

Remorca auto basculabila

Remorca auto basculabila are o suprafata de incarcare mare. Cu totii am vazut asemenea remorci atunci cand transportau materiale de constructii, material lemnos, etc. O asemenea remorca dispune de un sistem hidraulic, care este necesar pentru a bascula incarcatura.

Remorca pentru barci

O remorca pentru barca sau un peridoc barca are o constructie foarte rezistenta la conditii grele de utilizare. Un astfel de tip de remorca se alege in functie de cat de mare si in functie de cat de grea este barca pe care o va transporta.

Este important de mentionat faptul ca aceste remorci pentru barci dispun de stopuri si roti rezistente la apa.

Remorca pentru transport animale

Exista situatii in care se impune transportul animalelor. Cei care au nevoie de o astfel de remorca, trebuie sa afle ca remorca dispune de o constructie aerodinamica, si permite transportul diferitelor tipuri de animale.

Acestea sunt cateva dintre cele mai populare tipuri de remorci existente, iar cei interesati isi pot indrepta atentia spre CGRAuto, pentru a-si alege remorca de care au nevoie.

0 Shares
You May Also Like