6 aspecte importante despre beneficiile colaborarii cu un broker de asigurari

0 Shares
0
0
0

Un broker de asigurari este o persoana fizica sau juridica care are permisul corespunzator pentru a desfasura o astfel de activitate. In acest articol, vei descoperi motivele utilizarii serviciilor unui broker de asigurari.

Independenta brokerului de asigurari

Un broker de asigurari profesionist nu este angajat de nicio companie de asigurari. In acest moment, este important de subliniat diferenta fundamentala dintre un agent si un broker de asigurari. Un agent de asigurari isi desfasoara activitatile pentru o entitate care furnizeaza servicii de asigurare. Nu exista independenta in acest caz. 

Cand folosesti serviciile unui broker de asigurari, nu exista nicio favorizare a unei oferte specifice. Te poti astepta ca pachetul de asigurare ales pentru tine sa fie o decizie obiectiva.

Expert in oferta de asigurari

Un specialist calificat va recunoaste cu exactitate situatia si nevoile tale si va putea selecta un portofoliu de asigurari pe baza ofertelor actuale si cele mai bune. Un broker de asigurari te va ajuta sa te ocupi de asigurari, de exemplu:

  • de proprietate imobiliara,
  • pentru masina,
  • de sanatate si viata.

Catalogul articolelor asigurabile este deschis, iar un profesionist te va ajuta sa alegi oferta potrivita.

Economisirea de timp si bani a clientului folosind serviciile unui broker de asigurari

Vei economisi timp pentru ca nu trebuie sa parcurgi oferta extinsa a pietei asigurarilor. Acest lucru va fi tratat de un broker care cunoaste gama actuala de servicii din sectorul asigurarilor. Economisirea de bani se datoreaza cuantumului negociat al taxelor de asigurare. 

Un broker de asigurari caruia ii pasa de achizitionarea si pastrarea unui client va purta negocieri financiare cu sarguinta.

Semnarea contractului de asigurare

Contractele sunt documente care sunt adesea de neinteles pentru consumator.  Semnarea unui astfel de contract cu participarea unui profesionist este o solutie sigura, deoarece brokerul de asigurari iti va explica continutul documentului, risipind indoielile clientului. Contractul de asigurare este important deoarece de conditiile cuprinse in acesta depinde posibila obtinere a unei compensatii.

Broker de asigurari ca specialist in nevoile individuale de asigurare

Este incurajator sa utilizezi serviciile unui broker de asigurari, deoarece acesta este un consultant individual, adaptand oferta la nevoile individuale ale clientilor. 

El iti va examina temeinic nevoile, va evalua riscurile la care esti expus si te va reprezenta in fata companiilor de asigurari. Indiferent daca locuiesti in Bucuresti sau intr-o alta zona a tarii si indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, apeleaza la Leader Team – broker de asigurare.

Serviciul profesional de catre un broker de asigurari cu cereri de despagubire

Fiecare persoana poate sa se afle intr-o situatie in care devine necesar sa retraga bani din asigurare. Rezolvarea problemei aparute, de exemplu inundarea apartamentului cu apa sau un accident de masina, este o situatie dificila pentru partea ranita. 

Contactarea unei companii sau a mai multor companii de asigurari, in functie de portofoliul tau de asigurari, ar putea deveni o obligatie consumatoare de timp si energie. Merita sa ai un broker de asigurari care sa desfasoare activitati in numele tau pentru a obtine compensatii pentru pierderile suferite.

0 Shares
You May Also Like