Ciorapi microfibră lucioși – Tendințe și imagini feminine

0 Shares
0
0
0

Ciorapii groși opaci cu efect de strălucire sunt foarte elastici și durabili, subliniază favorabil silueta picioarelor, sunt potriviți pentru zilele reci din demisezon. Ciorapii sunt rezistenți la întindere și durabili, dacă sunt îngrijiți delicat.

Modelele de ciorapi microfibră lucioși sunt compuși din 76% poliamidă, 24% elastan și se găsesc în toate dimensiunile. Ciorapii ultra-elastici și lucioși pentru femei Gatta Black Brillant 120 DEN au o culoare negru opac inovator, fabricați fiind dintr-o țesătură specială extrem de flexibilă, cu poliamidă lucioasă. 

Accentuează perfect forma picioarelor și subțiază vizual, datorită potrivirii perfecte pe picior și a aspectului perfect neted. Ciorapii nu au cusătură, nu au vârful întărit și nici chilotul întărit.

Microfibră: Trăsături distinctive

Produsele din microfibră ocupă o nișă specială printre tipurile de ciorapi de culoare negru, bej sau orice altă nuanță. Este un tip de fibră elastică compusă dintr-un fir de poliamidă în care sunt încorporate un număr mare de filamente fine. 

Femeile pot achiziționa modele de ciorapi microfibră lucioși translucizi, opaci și colorați din magazinul online sosetaria.ro. Principala lor diferență față de alte tipuri de ciorapi, este luciul spectaculos. De asemenea, materialul permite picioarelor să respire, dar în același timp mențin căldura în sezonul rece.

De asemenea, aceste tipuri de ciorapi din microfibră lucioși nu au vârful îngroșat, își menţin culoarea uniform până pe zona șoldurilor, ceea ce le permite să poată fi purtați nu numai la fuste și rochii, ci și cu un pulover sau o cămașă lăsată pe dinafară.

Fashionistele pot alege ciorapi microfibra lucioşi ca opțiuni care se potrivesc pentru nevoile lor personale. Întreaga paletă de culori este prezentată în soluții de culoare. Prin urmare, nu va fi dificil pentru femeile de modă să aleagă ciorapii pe care să-i poarte la o rochie de culoare neagră sau, de exemplu, burgundă.

O fashionistă elegantă va arăta demn, dacă va purta ciorapii la o ținută de afaceri sau la una casual. Pentru imaginile de seară, ciorapii microfibră lucioși  arată armonios dacă se alege ținuta perfect potrivită. 

Este important să iei în considerare tonul pantofului. În aceea ce privește culoare cizmelor, ciorapii microfibră lucioși de culoare neagră, pot fi purtați la orice culoare a încălțămintei de iarnă, deoarece, negrul se combină perfect cu orice culoare.

Ciorapi microfribră lucioși la modă

Chiar în epicentrul modei, modelele provocatoare poartă ciorapi microfibră lucioși. Atunci când aleg ce haine să poarte cu astfel de ciorapi, doamnele preferă toaletele feminine în diferite stiluri. 

Moda pentru astfel de elemente a pătruns până la cele mai conservatoare dintre ele. Rochiile și costumele în stil clasic arată elegant cu astfel de ciorapi lucioși. Combinația avangardistă arată îndrăzneață, dacă, pe lângă ciorapi microfibră lucioși porți haine în stilul minimalism și chiar în stilul militar. 

Picioarele voluminoase excesiv își reduc vizual dimensiunea cu ciorapi microfibră lucioși. Tonul întunecat de negru opac poate deveni un detaliu luminos al celui mai obișnuit ansamblu.

Se sugerează purtarea lor cu fuste scurte, cu rochii lungi sau midi. Experimentele cu opțiuni de top sunt acceptabile – poate fi un pulover sau o jachetă din denim. Experții în modă răspund, de asemenea, pozitiv la întrebarea dacă este posibil să porți ciorapii din microfibră lucioși la ținute elegante.

0 Shares
You May Also Like