Carafa din argint pentru petreceri rafinate

0 Shares
0
0
0

Petrecerile cu fast sunt cele care impun dress code-uri, anumite comportamente si oameni care sunt dispusi la schimbari. Acestea se intalnesc des in cercurile oamenilor de afaceri, celor din inalta societate.

Organizarea unui astfel de eveniment cere anumite caracteristici, printre care si utilizarea veselei de inalta calitate. Daca vrei sa iti impresionezi invitatii, alege carafa din argint pentru petreceri rafinate!

Carafele din argint vor arata excelent in centrul meselor, la un bufet suedez sau pe masa invitatilor principali. Argintul este un metal pretios, metal a carui pret este destul de mare. Proprietatile pe care le are argintul si rafinamentul pe care il emana, il fac atat de solicitat in zilele noastre. O petrecere aristocrata? Argintul va indeplinii toate caracteristicile unui astfel de eveniment!

Alaturi de carafele din argint, asaza seturi de pahare, fructiere, cupe sau potiruri. Toate vor face un ansamblu deosebit in cadrul unei astfel de petreceri. Le poti folosi drept suporturi pentru dulciuri sau aperitive, pentru lichide sau pentru aranjamentele florale. In toate cazurile, obiectele din argint vor arata minunat si ii va incanta pe toti invitatii tai.

Cunoscatorii stiu cat de multe proprietati medicinale are argintul, asadar nu va trebui sa explici de ce l-ai ales. Acesta combate virusurile si distruge bacteriile, are proprietati antifungice si capacitatea de a elimina pana la 650 de agenti patogeni. Petrecerea ta va fi in siguranta! Daca vei pune apa in carafe sau in pahare de argint pentru apa, vei putea obtine chiar si apa din argint care purifica organismul.

Daca iti doresti rafinament din plin, achizitioneaza o carafa din argint pentru petreceri rafinate! Site-ul argintart.ro iti pune la dispozitie o gama larga de obiecte din argint masiv, a caror aspect este special si foarte elegant.

Tot in cadrul site-ului ai posibilitatea de a comanda produse gravate manual, inca din anii 1800. Iti poti face chiar tu un cadou deosebit, prin comandarea unui pahar, unei carafe, cafetiere sau a unui set de pahare pentru tine si partenerul tau.

O petrecere este evenimentul de care toata lumea vrea sa se bucure mai mult timp. Achizitionarea veselei din argint poate crea un spatiu ideal pentru cei care aleg stilul vechi, dar rafinat. Majoritatea persoanelor din inalta societate evita modernul si aleg vintage-ul, iar printr-o astfel de tematica vei impresiona cu siguranta!

De cealalta parte, daca vrei sa achizitionezi o carafa din argint pentru propria delectare, poti incepe sa prepari apa de argint. Aceasta se obtine simplu si rapid, insa ai nevoie fie de o carafa, fie de un pahar de argint pentru apa. Pune apa pe care o bei in mod obisnuit in carafa, las-o sa se purifice timp de 8 sau 10 ore, apoi consuma apa obtinuta.

Apa de argint are numeroase proprietati benefice pentru organism, fiind foarte utilizata chiar si in locul medicamentelor pentru vindecarea de anumite boli. Daca ai un eveniment important in familie si vrei sa impresionezi, alege o carafa de argint pentru petreceri rafinate!

0 Shares
You May Also Like