Alege un outdoor team building plin de activitati

0 Shares
0
0
0

Atunci cand hotarasti sa mergi in team building alaturi de echipa ta, sunt cateva alegeri pe care trebuie sa le faceti impreuna. Team building-ul este despre echipa, despre imbunatatirea comunicarii, despre dezvoltarea abilitatilor de a rezolva problemele impreuna si despre inghegarea colectivului. Iar asta este motivul pentru care trebuie sa comunici cu ei si sa ii implici in organizare, si nu sa hotarasti tu totul, iar ei sa fie doar anuntati.

Printer primele decizii pe care trebuie sa le luati, bineinteles impreuna, este daca optati pentru un outdoor team building sau pentru unul indoor. Dupa stabilirea acestui aspect extrem de important, urmeaza stabilirea perioadei anului in care sa organizati aceasta activitate. Inainte de a hotari de unul singur, sau impreuna cu organizatorii, fa o mica sedinta si lasa-i pe toti sa isi spuna parerea in legatura cu momentul in care sa desfasurati aceasta activitate. Este important ca fiecare sa fie de acord si sa stabiliti impreuna o perioada libera pentru toata lumea.

Dupa stalibirea cel putin aproximativa a perioadei anului in care sa mergeti in team building, urmeaza sa apelezi la ajutorul specializat al unei echipe profesioniste in organizarea team building-urilor. Firma profesionista recomandata de noi este Vertical Adventure. Acestia, din 2005 au organizat numeroase programe de team building si aventura prin intermediul instructorilor, colaborand cu diverse organizatii, grupuri, societati si institutii.

Bazandu-te pe o echipa specializata poti fi 100% convins ca team building-ul vostru va fi un real succes si ca obiectivele pe care vi le propuneti la inceput vor fi indeplinite cu succes. Alaturi de echipa si de organizatori stabiliti mai apoi o locatie care sa faca fata tuturor cerintelor voastre si care sa va permita sa desfasurati activitatile pe care vi le doriti.

Acum ca ai ales echipa care urmeaza sa iti organizeze intreaga iesire, puteti sa va adunati iar la o mica sedinta si sa stabiliti care sunt activitatile pe care vi le doriti neaparat. Este indicat sa iti intrebi colegii cine ce ar dori sa faca pentru a contura un scenariu al intregi excursii. Poate sunt unii care prefera activitatile in apa sau cele la inaltime, sunt o multime de variante din care aveti posibilitatea sa alegeti.

Cei de la Vertical Adventure va pun la dispozitie o gama variata de activitati outdoor, printre care si: canyoning, explorarea pesterilor, paintball, exercitii de orientare, trekking-hiking, offroad, pendul, tiroliana, rapel, rafting sau catarare. Desigur, ai posibilitatea sa prezinti oferta intregii echipe si sa alegeti impreuna, dar poti si sa lasi totul pe seama organizatorilor si sa fie o surpriza pentru toata lumea.

Dupa stabilirea tipului de team building, a perioadei din an in care urmeaza sa mergeti, a locatiei si a activitatilor, mai ramane doar sa puneti la punct ultimele detalii si sa asteptati ziua plecarii. Cu siguranta nu vei regreta daca optezi pentru un outdoor team building si distractia va fi cu atat mai mare cu cat va implicati trup si suflet cu totii!

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…