Aplicatii pentru a va lua telefonul mobil atunci cand plecati intr-o calatorie

0 Shares
0
0
0

Sunt multi care inainte de a merge intr-o calatorie pregatesc tot ceea ce nu vor sa lipseasca in orice moment in destinatia lor, harta orasului, unde sa manance, excursii, hoteluri sau case de dormit etc.

Cu toate acestea, odata cu trecerea timpului, telefonul mobil a devenit marele nostru aliat in fiecare zi, cu atat mai mult atunci cand mergem intr-o calatorie. Si este  datorita faptului ca astazi, avand anumite aplicatii pe smartphone-ul nostru atunci cand mergem intr-o calatorie poate servi ca un mare ajutor sau ne poate scoate dintr-o problema.

Daca mergeti in vacanta sau intr-o escapada de weekend, va recomandam sa aruncati o privire la toate aceste aplicatii de calatorie care ar trebui sa fie  pe mobil. Cumpara cea mai buna husa Samsung pentru telefonul tau.

Inainte de a calatori

Sa planifici o excursie, sa o organizezi, sa cauti cazare…

Booking

Este una dintre cele mai utilizate aplicatii pentru a cauta hoteluri. Are o baza de date mare cu tot felul de cazari, astfel incat sa o puteti gasi pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor noastre in ceea ce priveste calitatea, situatia, serviciile si preturile.

In Booking putem gasi oferte excelente in toate tipurile de cazare, dar ne permite, de asemenea, sa cautam zboruri, inchirieri de masini sau taxiuri.

Prin urmare, este una dintre cele mai bune aplicatii pe care le putem avea pe mobilul nostru pentru a ne planifica calatoria. Descarcati Booking pentru iOS si Android.

Airbnb

Una dintre cele mai solicitate forme de calatorie astazi este inchirierea de apartamente sau vile. In acest sens, Airbnb este, fara indoiala, cea mai buna aplicatie pe care o putem avea pe mobilul nostru.

Cu o simpla cautare dupa destinatie, tip de cazare, numar de persoane, date de ocupatie si buget, vom putea vedea toate apartamentele si vilele disponibile spre inchiriere. De asemenea, va permite sa gasiti camere, case intregi sau chiar hoteluri. Descarca Airbnb pentru iOS si Android.

Skyscanner

Este una dintre aplicatiile pentru a calatori prin excelenta atunci cand trebuie sa cautam zboruri pentru vacantele sau escapadele noastre. Cu Skyscanner putem gasi cele mai bune oferte de zboruri catre nenumarate destinatii din intreaga lume. Daca pregatim o calatorie, avand aceasta aplicatie pe mobilul nostru ne va permite sa fim constienti de scaderile de pret ale anumitor zboruri sau sa cautam zboruri ieftine catre destinatia noastra.

Fiind un comparator de zboruri, nu va trebui sa mergem in  vizita pe toate  site-urile fiecaruia dintre companiile aeriene, deoarece ne va arata o lista cu cele mai bune preturi oferite de fiecare dintre ele. Descarcati Skyscanner pentru iOS si Android.

Minube

Minube este una dintre cele mai complete aplicatii de calatorie. Desi l-am inclus in sectiunea “Inainte de a calatori”, am fi putut sa-l includem perfect printre aplicatiile pentru a calatori in timpul sejurului.

O aplicatie care ne poate ajuta sa decidem destinatia noastra daca inca nu o avem clara si cu care putem descoperi, de asemenea, toate colturile de vizitat. In plus, ne permite sa ne planificam calatoria, sa gasim cazare, restaurante sau activitati de facut.

Un ghid complet pentru a organiza calatoria noastra de pe mobil. Descarcati Minube pentru iOS si Android.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…