Sfaturi utile pentru un Craciun perfect

0 Shares
0
0
0

A venit timpul! familia se entuziasmeaza si se gandeste doar la decoratiunile de Craciun, luminile, ornamentele, decorul in general si bineinteles…. Bradul de Craciun.

Decizia este un pic complexa daca habar nu ai de ce ai cu adevaratnevoie,asa ca  iti oferim solutia la toata aceasta presiune!

Enumeram pasii de urmat, astfel incat sa puteti cumpara bradul la care tu si familia ta ati visat cu adevarat sa pastrati acele amintiri pentru totdeauna in albumul familiei dvs…. Nu uita nici de instalatii de Craciun exterior.

Primul pas: natural de Craciun?

Primul lucru este sa alegeti intre un brad natural de Craciun sau daca preferati un brad sintetic de Craciun. Retineti ca, daca alegeti unul natural, ar trebui sa cumparati de unde il puteti returna apoi cand sarbatorile se termina.

Pasul doi: Dimensiunea bradului de Craciun

Dimensiunea proprietatii in care veti plasa bradul de Craciun este de cea mai mare importanta atunci cand alegeti, daca spatiul este foarte mare, atunci trebuie sa alegeti un brad de Craciun pe masura… in schimb daca, camera in care veti plasa este un spatiu mic, alegeti un bradut mic si , amintiti-va ca proportia este importanta, astfel incat decorarea sa fie demna de admiratie. 

Pentru spatiile mici exista tipuri de brazi care se pot adapta destul de bine, care sunt realizati cu alte materiale precum pasla, carton sau brazi de Craciun din lemn.

Daca inaltimea camerei este mai mica de 2,10 metri, trebuie sa selectati un brad de Craciun care nu depaseste 1,70 metri, daca plafonul este mai mare decat acesta, atunci alegeti  cel mai inalt brad de Craciun care se gaseste de obicei, aproximativ 2,10 metri- mare si va fi perfect.

Trebuie sa localizati spatiul ideal pentru bradul de Craciun, de preferinta un colt in care trecerea nu este necesara.

Pasul trei: Ce fel de brad ar trebui sa aduc?

Tipurile de brad de Craciun sunt foarte diverse si puteti gasi scurt si solid, cu ramuri bine impreunate si groase; exista cele care sunt inalte si subtiri, cu ramurile deschise si separate si, desigur, cele care sunt intermediarul intre aceste doua tipuri. Acolo decizia se va baza in intregime pe gusturile tale personale.

Al patrulea pas: Tendinta de Craciun 2021

Pentru culoare avem, de asemenea, o gama larga de a alege de la, desi putem conta intotdeauna pe verdele traditional si maro, cu un amestec intre aceste doua culori. Cu toate acestea, pentru acest an sunt prezentate multe tendinte pentru Craciun, unde se remarca urmatoarele culori:

  • Brad alb de Craciun:intotdeauna elegant si usor de combinat cu orice alta culoare, evidentiind tonuri luminoase si deschise, ideale pentru spatii intermediare si mari.
  • Bradul negru de Craciun:Cu o acceptare in ascendenta, negrul aplicat brazilor de Craciun devine o moda care promite sa nu treaca atat de curand, arata foarte bine cu instalatii brazi  stralucitoare si care contrasteaza intunericul ramurilor si frunzelor sale. Ideal pentru spatii intermediare si mici.
  • Bradul auriu de Craciun: Culoarea care denota abundenta prin excelenta, brazii aurii au fost impusi printre noile tendinte pentru acest an, fiind combinati cu culorile albastru si violet, trecand prin verde. Este recomandat pentru spatiile mari unde poti da amplitudine posibilelor combinatii.
  • Bradul de Craciun argintiu:Poate unul dintre cele mai putin intelese de utilizatorul comun, cu toate acestea decoratorii clasei superioare il folosesc pentru a armoniza spatiile artistilor de la Hollywood, deoarece poate fi combinat cu albastru in intreaga paleta. Este ideal pentru spatii foarte mari.
0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…