Cum alegi ceasul bărbătesc care să îi placă unei femei?

0 Shares
0
0
0

Femeilor le plac ceasurile, dar nu numai la mâinile lor, ci și la mâinile bărbaților lângă care stau. Pentru că ceasul este un accesoriu care poate defini un om și îi poate oferi ținutei acestuia un aspect deosebit.

Ceasul devine astfel nu numai accesoriu care arată ora, ci mai mult decât atât, iar preferințele pe care le au femeile legate de acest subiect sunt esențiale în definirea ceasurilor drept accesorii altfel.

Cu ce poate ajuta ceasul un bărbat?

Ceasurile purtate de bărbați nu sunt, așa cum am precizat, utile doar pentru că indică ora, ci purtarea acestora aduce mult mai multe beneficii.

Printre acestea, se poate discuta despre purtarea unui ceas pentru definirea unui stil personal inedit, despre purtarea unui ceas pentru a demonstra că prețuiești timpul pe care îl ai și pe care îl petreci cu ceilalți, respectiv că nu dorești să pierzi timpul cu lucruri inutile sau banale și chiar pentru a arăta că ești altfel, ai un caracter puternic și ții la modul în care arăți în fața celorlalți.

Cu un ceas Tissot Heritage Navigator Sageata Orientului  nu arăți numai acest lucru, ci mai mult de atât, dat fiind că este vorba despre un ceas altfel, unic prin materialele din care este realizat, prin utilitatea pe care o are, respectiv prin modul în care arată.

Alege ceasul potrivit pentru a atrage atenția unei femei

Nu orice ceas te va ajuta să arăți deosebit și să fii pe placul unei femei. Alege acel ceas care te reprezintă, astfel încât să nu fii prins pe picior greșit în cazul în care vei fi luat la întrebări despre modul în care ai făcut alegerea unui anume ceas. Este important ca ceasul pe care îl porți să te ajute să îți evidențiezi personalitatea, respectiv bunul gust care te reprezintă.

Nu este obligatoriu ca acesta să fie extrem de elegant, ci trebuie doar să fie cea mai bună alegere personală. Dacă ții la imaginea pe care o au ceilalți despre tine, într-adevăr poți alege un Rolex sau un ceas creat de un brand recunoscut, însă este important ca acesta să te reprezinte foarte bine, nu să pari ceea ce nu ești în realitate.

Poți alege modele de ceasuri aparținând unor branduri recunoscute, purtate chiar de vedetele din lumea întreagă: Rolex, Longines, Omega, Tag Heuer, Frederique Constant, Tissot, însă întotdeauna ține cont de faptul că ceasul pe care îl porți poate face diferența.

Pentru a atrage interesul unei femei, încearcă să aplici toate aceste sfaturi, astfel încât să nu dai greș. Așadar, dacă nu ești o persoană sportivă, iar sportul nu îți reprezintă stilul de viață, nu alege un ceas cu aspect sport.

Alege întotdeauna variante simple de ceasuri, nu unele extravagante, deoarece există posibilitatea de a obține contrariul. Cu un simplu ceas din piele de calitate poți atrage mai multe priviri decât cu un ceas de mii de euro care are funcții inteligente dacă acesta din urmă nu este bine ales, în funcție de stilul personal al purtătorului.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…
Diferența între orteză și proteză

BlogDiferența între orteză și proteză

Ortozele și protezele sunt două tipuri de dispozitive medicale utilizate pentru a îmbunătăți funcția sau a înlocui părți…