Idei pentru a va decora casa cu lumini de Craciun 2021

0 Shares
0
0
0

Luminile de Craciun sunt cel mai atractiv element al decoratiunii de Craciun, nu numai in interiorul casei, ci si pe terase sau pe strazile tuturor oraselor. Acum, cum ai face tu pentru a afla cat mai multe despre luminile de Craciun? Pentru aceasta am pregatit acest articol cu idei pentru a va decora casa cu lumini de Craciun.

Alege cele mai frumoase instalatii luminoase de Craciun  si adu magia in casa ta anul acesta.

Luminile de Craciun au capacitatea de a transforma orice spatiu in ceva special, chiar magic, fiind capabile sa fie folosite in multe spatii ale casei si sa ajunga acolo pentru a fi o atmosfera intima si confortabila. In plus, exista atat de multe optiuni de lumini pe care le puteti gasi fara prea multa bataie de cap…

Lumini de Craciun pentru brad

Sper ca nimeni nu este jignit, dar exista oameni care nu au gust pentru a decora bradul de Craciun si nu se intampla nimic cu asta… In aceste cazuri, cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a va decora bradul de Craciun este sa nu mai cumparati bile si ornamente, optand mai bine pentru oghirlanda frumoasa de lumini LED cu consum redus. Amintiti-va ca in materie de decorare mai putin, este intotdeauna mai mult.

Da casei tale o nota de lumina cu instalatii de Craciun, fie sub forma de ghirlanda sau accesorii care vin cu lumini incorporate si veti vedea ca va arata in continuare si mai magic si mai frumos totul in jur.

Ghirlande de lumini + accesorii decorative DIY

Daca va plac mestesugurile si va pricepeti sa lucrati cu mainile, puteti cumpara o ghirlanda de lumini si sa o decorati singur adaugand alte accesorii la cablare (conuri de pin, mesaje pe hartie legate, fotografii…). Desigur, asigurati-va intotdeauna ca nu pot fi arse, ca ghirlanda este in stare perfecta si ca materialele pe care le puteti utiliza nu sunt deteriorate.

Perdele de lumina de Craciun

Ele se numescperdele de lumina de Craciun pentru ca este ca si cum ar fi, literalmente, perdele care in loc sa fie facute din tesatura sunt de lumini. Acestea fiind spuse, am putea crede, de asemenea, ca se numesc asa, deoarece sunt de obicei plasate in spatii precum ferestrele, astfel incat luminile sa cada ca o perdea sau pe fatadele sau terasele cladirilor.

Le puteti gasi cu mare usurinta in toate magazinele in care exista decoratiuni de Craciun.

Lumini de Craciun in sticle de sticla

O alta dintre decoratiunile simple pe care ti le poti face acasa este sa umpli sticlele de sticla goale si frumoase pe care le ai, cu o ghirlanda de lumini, si tu alegi culoarea.

Tot ce trebuie sa faceti este sa spalati bine sticlele de vin, sa verificati daca acestea s-au uscat perfect si apoi sa introduceti ghirlandele de lumini. In acest caz, va recomandam sa utilizati ghirlande de lumini care functioneaza cu baterii, astfel incat sa fie mult mai usor de realizat.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…