Beneficiile unui hosting ieftin și calitativ pentru clienții și afacerea ta

0 Shares
0
0
0

Printre serviciile oferite de o companie de hosting putem găsi o noțiuni, precum hostingul online sau hostingul virtual. Ce presupune acest tip de găzduire? Un hosting virtual permite plasarea a mai multor site-uri pe același server. Numărul acestora este stabilit în funcție de volumul fișierelor și cantitatea de trafic de pe aceste pagini web. Dacă ar fi să luăm în calcul capacitatea de stocare și puterea mașinăriilor moderne, atunci pe un singur server pot fi plasate câteva sute de site-uri. Dar de ce totuși acesta rămâne a fi o opțiune potrivită afacerii tale și care sunt beneficiile ce le oferă o astfel de găzduire? – Vom explica în următoarele rânduri.

Ai afacerea disponibilă pe Internet

Hostingul web, în esențe, este o tehnologie care te va ajuta să muți afacerea, produsele, datele, servicii, conținutul de produs, informațiile despre servicii și cercetările pe Internet. Lucru care va permite aspectelor menționate anterior să ajungă la o audiență mult mai mare, deoarece o mare parte din oameni caută produse și servicii în mediul online. O astfel de acoperire vine ca rezultat al unor investiții destul de mici, spre deosebire de metodele tradiționale – ceea ce este benefic pentru o campanie mică, ce nu are suficiente resurse pentru a plăti serviciile de promovare.

Ai spațiu pentru joc

Găzduirea virtuală este cea mai ieftină opțiune, de la care au început o mare parte din site-urile web, înainte de a deveni cunoscute printre utilizatori. Hostingul online îi oferă posibilitatea unei afaceri mici de a concura cu organizații business de talie mare, dar care propun un produs sau serviciu similar, sau sunt orientați către aceeași nișă de piață. Prețul celui mai ieftin hosting, oferit de compania Megahost, este de 0.99$. În schimbul acestei sume obții: 1 GB – spațiu HDD, 1 domeniu web, 1 subdomeniu, 50 de emailuri pe oră și asistență tehnică 7×24.

Simplu de utilizat

Când ești încă la început de cale, cu siguranță nu ești în căutare unei persoane responsabile pentru administrarea unui server. Partea bună e că nici nu ai nevoie de unul, atunci când utilizezi hostingul virtual. Companiile ce oferă servicii de hosting vor avea grijă să ofere suportul tehnic necesar.

Flexibilitate

Hostingul virtual poate fi adaptat cu ușurință la dimensiunile companiei, în cazul care ai nevoie de mai multe resurse. Datorită acestui lucru, o găzduire de așa tip este benefică agențiilor de presă sau portalurilor de știri, care sunt mereu în așteptare unui trafic intens, după publicarea unei știri.

Totuși, fii prudent!

Un lucru important este alegerea unui web hosting potrivit, deoarece doar așa vei reuși să te bucuri de oportunitățile care ți le oferă acesta. Plus, există o mulțime de hosteri ce nu își îndeplinesc conștient obligațiile față de clienți, iar într-un final are de suferit afacere ta. Iar pentru a avea rezultate pe măsură, găzduirea web trebuie utilizată la maximul de resurse ce îl oferă – doar așa va deveni un instrument cu adevărat util.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…