Cand ajunge iPhone 7 in service?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca inca exista persoane carora le plac foarte mult smartphone-urile celor de la Apple (modelele iPhone), si pentru ca nu isi permit cele mai noi dispozitive ale brandului, inca folosesc iPhone 7?

iPhone 7 este un smartphone care a fost proiectat si dezvoltat de catre cei de la Apple, iar lansarea acestuia a avut loc in cea de-a doua jumatate a anului 2016. Multi utilizatori si-au cumparat acest model iPhone inca de cand a aparut pe piata si il folosesc si in continuare, fiind foarte multumiti de cum se comporta dispozitivul.

Alti utilizatori si-au cumparat dupa 1 – 2 ani de la lansare acest smartphone, pentru ca initial nu si-au permis sa cheltuiasca atat de multi bani pentru a si-l cumpara. Ei bine, indiferent ca este cumparat de cand a ajuns pe piata din Romania sau odata cu trecerea timpului, in general iPhone 7 este un smartphone performant, care impresioneaza.

Nu trebuie sa uitam insa ca exista si mici exceptii, iar acest model cu siguranta si-a dezamagit utilizatorii in unele situatii. De aceea, vom discuta despre acest dispozitiv, despre situatiile in care intampina probleme si cand poate ajunge in service.

iPhone 7 are probleme la incarcare

Nu putine au fost cazurile in care utilizatorii au fost tristi dat fiind faptul ca dispozitivele lor nu se incarcau. Ei bine, referitor la iPhone 7, probabil problema provine de la accesoriile de incarcare, respectiv de la incarcator sau de la cablul de incarcare.

Tocmai din acest motiv, dupa verificarea prizei (care este prima etapa de remediere a problemei), se verifica incarcatorul si cablul de incarcare. Nu trebuie ca acestea sa fie deteriorate, pentru ca atunci ele cauzeaza problema cel mai probabil.

Daca insa accesoriile de protectie sunt in stare buna de functionare, trebuie facuta o simpla verificare de nici doua minute. Incearcati incarcarea dispozitivului folosind un incarcator original al altui dispozitiv (incarcatorul trebuie sa fie compatibil).

Daca incarcarea nu are loc, atunci cel mai probabil portul de incarcare este defect, iar telefonul trebuie dus in service pentru inlocuirea portului de incarcare. Daca insa incarcarea are loc, atunci este nevoie de inlocuirea incarcatorului.  

Incarcatorul original poate fi testat pe alt telefon, pentru a vedea de-asemenea daca mai este functional, si daca mai poate fi folosit. Daca incarca alt telefon, atunci cu siguranta nici acesta nu este defect si inca merita pastrat.

Inlocuire ecran

Majoritatea telefoanelor care au nevoie de o inlocuire ecran iPhone 7, au nu au fost protejate de catre utilizatori, astfel ca dupa prima cazatura sau primul impact, au ajuns la service.

De aceea, pentru a nu merge in service cu o astfel de problema, utilizatorii ar trebui sa mearga in service pentru a preveni problema. Mai exact, ar trebui sa isi echipeze ecranul cu o folie de protectie din sticla. Specialistii de la service vor monta perfect folia.

Probleme legate de wifi

Multi utilizatori se plang de aceste probleme. Uneori, dispozitivul lor nu se poate conecta la retea, alteori dispozitivul receptioneaza un semnal corespunzator, desi se afla foarte aproape de router, si nu exista alte dispozitive in apropiere.

In aceste conditii, un restart al modemului poate fi primul pas. Intre timp, se poate efectua si un restart al telefonului. Daca problema persista, se recomanda resetarea setarilor de retea. Mergeti la setari>general>reset si selectati “Reset pentru setarile de retea”.

Daca problema persista, fie alegeti sa aduceti telefonul la setarile din fabrica, fie il trimiteti la service. Aceasta din urma solutie este ultima pe care o aveti la dispozitie, dar nu trebuie sa va faceti griji pentru ca, intr-un service gsm lucreaza doar experti in reparatii telefoane mobile inteligente.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…