Avantajele traiului la casa

0 Shares
0
0
0

Locuiesti la bloc si intentionezi sa iti vinzi apartamentul pentru a-ti cumpara ulterior o casa? Ei bine, in aceste conditii vei descoperi o multime de avantaje de care poti avea parte in cazul in care alegi sa te muti de la bloc la casa. Merita sa citesti articolul pana la final, pentru ca poti descoperi o multime de informatii care iti pot fi de ajutor.

La casa ai mai multa liniste

Fara doar si poate, traiul la casa iti ofera mai multa liniste decat traiul de la oras. Fireste, si la casa se va gasi cate un vecin sa lucreze cate ceva cand stai pe pat si te odihnesti, dar nu vei auzi atata galagie precum de la vecinul care sta perete in perete cu tine la bloc. Deci, acesta poate fi unul din motivele datorita caruia poti lua in considerare cat mai repede posibil ideea de a te muta de la bloc la casa.

Ai mai multa intimitate

Odata cu mai multa liniste, ai si mai multa intimitate. De multe ori, auzeai discutiile sau certurile vecinilor. De multe ori auzeai cand vecinul de deasupra mergea la toaleta sau cand facea dus, pentru ca se auzea apa cum se scurge pe conducte.

Ei bine, cand locuiesti la casa nu mai ai atat de ce sa iti faci griji pentru ca nu mai stai perete in perete cu nimeni, nu mai ai vecini deasupra sau dedesupt, deci ai mai multa intimitate.

Ai curte

Fara doar si poate, cel mai important avantaj al traiului la casa este acela de a avea propria curte. Oricat de mica ar fi aceasta, ai unde sa iesi, iti stii copiii in siguranta cand se joaca in curte, si ai un spatiu al tau. La bloc, in afara de balcon sau cel mult o terasa de cativa MP, nu ai altceva.

Te poti ocupa de agricultura

Cine spunea ca te poti ocupa de agricultura doar daca stai la tara? Cine spunea ca agricultura este grea?

Ei bine, te poti ocupa de agricultura chiar si cand stai la oras, daca stai la casa. Nu trebuie sa ai o curte de 10.000 de metri patrati pentru a putea sa cultivi legume si leguminoase pentru propriul consum, sau pentru a putea sa plantezi cativa pomi fructiferi.

Ai nevoie de o motosapa daca ai o gradina mica, de cel mult 1000 de metri patrati, pe care sa o folosesti pentru a prelucra terenul inainte de a planta diferite legume.

Daca gradina este mai mare insa, iti poti indrepta atentia spre un motocultor. De exemplu un, motocultor Rabota K7 100q poate face fata cerintelor tale daca ai o gradina care are in jur de 8000 de metri patrati. Chiar si daca gradina are mai mult de atat, cu un motocultor Rabota K7 100q poti prelucra terenul inainte de a planta rasadurile sau semintele.

Avantajul unui astfel de motocultor Rabota K7 100q este acela de a veni cu un motor de ultima generatie pe benzina (euro 5), si de a avea 7 CP. Acesta are cutie cu priza de putere, are de-asemenea carcasa reductor din fonta, este echipat cu roti de cauciuc 4.00 – 8 profil agricol, si iti permite sa ii atasezi diferite accesorii pentru motocultor, care iti pot fi de mare folos, in diferite situatii.

Asadar, dupa cum poti vedea din acest articol, este mult mai rentabil traiul la casa decat traiul la bloc. De la liniste, intimitate si posibilitatea de a te relaxa in curte si pana la posibilitatea de a cultiva legumele pentru propriul consum, traiul la casa iti ofera o serie importanta de beneficii. Deci da, se poate spune ca este mai avantajos sa stai la casa decat la bloc.

0 Shares
You May Also Like