Cand sa rezervam masina de inchiriat?

0 Shares
0
0
0

Rezervarea unei masini de inchiriat poate parea un lucru foarte facil, este necesar ca acesta sa fie facut din timp, pentru a nu avea parte de surprize neplacute, printre care se numara lipsa masinii pe care o preferati in perioada dorita.

Desi nu exista o data exacta cu privire la timpul in care trebuie sa va rezervati masina, exista cateva criterii de care va sugeram sa tineti cont, pentru a va facilita procesul de inchiriere.

Alaturi de specialistii in servicii de tip rent a car din Timisoara, am alcatuit o lista cu principalele elemente de care va sugeram sa tineti cont atunci cand doriti sa va inchiriati masina mult visata. Haideti sa le descoperim impreuna!

Tipul masinii de inchiriat

Un element foarte important inainte de a incepe procedurile de rezervare este cel al tipului de masina ce urmeaza a fi rezervat. Practic, pentru a determina cu cat timp inainte trebuie sa rezervati masina, ar fi bine sa aveti in minte si cate persoane vor fi transportate cu respectivul autoturism.

Astfel ca, daca urmeaza sa rezervati o masina cu doar patru locuri, nu este nevoie sa faceti acest pas cu mult timp inainte. In schimb, daca vreti sa rezervati o masina mai mare, cum ar fi cele cu opt locuri sau un microbuz, atunci cel mai bine ar fi sa o rezervati chiar si cu cateva luni inainte, mai ales daca nu veti avea alternative de alegere in cazul in care masina aleasa va fi rezervata de catre o alta persoana. 

Perioada in care va fi inchiriata masina

Daca ati stabilit deja ce masina urmeaza sa inchiriati, nu uitati sa aveti in vedere si perioada, sau macar anotimpul, in care o veti avea in posesie. Astfel ca, daca sejurul dumneavoastra este situat fix in perioada vacantelor sau in sezonul estival, recomandarea noastra este sa va rezervati din timp masina dorita, eventual cu aproximativ o luna inaintea preluarii acesteia.

In schimb, daca o veti prelua in alte momente ale anului, mai ales daca optati pentru o vacanta de buget, atunci masina poate fi inchiriata chiar si cu o saptamana inainte, in functie si de tipul acesteia.

Durata sejurului

Ultimul element de care ar fi bine sa tineti cont, dar cu siguranta nu cel din urma, este reprezentat de de durata sejurului, pe parcursul caruia dumneavoastra veti fi posesorul masinii.

Astfel ca, daca va doriti o masina doar pentru o zi sau doua, nu este neaparat necesar sa o rezervati cu o luna inainte, fiind suficiente 10-15 zile. In schimb, daca alegeti un sejur mai lung (10-15 zile), sugestia noastra este sa va ocupati de rezervarea masinii dorite cat mai repede posibil, mai ales daca va doriti un anumit model.

In final, pentru ca ne dorim sa aveti parte de cea mai buna experienta, una dintre cele mai iubite firme de rent a car din Timisoara,  va pune la dispozitie numeroase modele de masini, care vor contribui pentru un sejur de vis. La noi, calitatea primeaza!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…
Cum alegeti o masina?

AutoCum alegeti o masina?

Indiferent ca vreti sa apelati la inchirieri autoturisme sau vreti sa va cumparati o masina trebuie sa determinati…