Care sunt avantajele chirurgiei plastice?

0 Shares
0
0
0

Dr Calu ne prezinta avantajele chirurgiei plastice.  

In timp ce motivele pentru care cinev sufera o interventie chirurgicala cosmetica sunt, de obicei, personale, exista de fapt multe beneficii comune pe care multi dintre noi nu le pot avea fara aceste interventii. Iata cateva dintre cele mai subevaluate, dar importante beneficii ale unei interventii chirurgicale cosmetice.

Daca aveti intrebari cu privire la modul in care va putem ajuta, nu uitati sa ne contactati pentru o consultatie gratuita!

Imbunatatirea sanatatii fizice. De obicei, atunci cand ne gandim la chirurgia cosmetica, ne gandim la modul in care ne imbunatateste aspectul. Cu toate acestea, in multe cazuri, chirurgia cosmetica va poate imbunatati sanatatea fizica.

Unele exemple sunt: a) Proceduri de reducere a sanilor, care ajuta postura femeii, amelioreaza durerea din spate si gat; b) Imbunatatirea nasului, care poate ameliora problemele de respiratie si poate ajuta la prevenirea / tratarea apneei din somn (printre alte afectiuni respiratorii).

Incredere in sine. Nu trebuie sa subestimam niciodata beneficiile pozitive ale increderii in sine. Adesea, lasam aspectul fizic sau defectele sa afecteze cat de increzatori suntem in fiecare zi. Indiferent de cat de greu incercam, este greu sa obtinem aceasta incredere atunci cand nu ne simtim confortabil in pielea noastra.

Cand ne imbunatatim modul in care aratam, modul in care vrem sa fim priviti, poate fi un mare impuls pentru propria noastra incredere in sine si mandrie.

Sanatate mentala. Cand ne simtim incompleti sau vatamati fizic,  pot aparea probleme in ceea ce priveste sanatatea psihica. In viata, aspectul nu este totul, si in nici un caz nu trebuie sa arati “perfect” pentru a avea o perspectiva sanatoasa asupra propriei persoane.

Cu toate acestea, pentru multi, imbunatatirea starii noastre fizice ne ajuta intr-adevar fim stimulati mental, sa ne simtim bine cu propria persoana si sa ne revedem din alt punct de vedere.

Mentinerea unei greutati normale. Acesta este un beneficiu urias al interventiilor chirurgicale legate de obezitate. Uneori, greutatea noastra a devenit atat de necontrolata incat operatia estetica este una dintre singurele optiuni viabile de a o elimina. Ganditi-va la aceste tipuri de proceduri cosmetice ca un start la un stil de viata sanatos; Unul care va poate salva viata!

Cand avem lucruri care ne deranjeaza in viata, in special cu sanatatea si aspectul corpului nostru, multi dintre noi suntem predispusi la auto-respingere sau, chiar mai rau, la auto-meditatie.

De aceea este important sa avem incredere in profesionisti atunci cand vine vorba de imbunatatirea sanatatii noastre pentru ca ei sa ne ajute sa ne intoarcem pe drumul cel bun. Un chirurg cosmetic bine acreditat este un medic cu experienta si nu poate doar sa va sfatuiasca despre cum sa va imbunatatiti viata, ci chiar sa va ajute. Increderea in profesionisti pentru a ne face un job mai bun, sigur si productiv este un avantaj important atunci cand vine vorba de chirurgia cosmetica sau de orice procedura medicala care conteaza.

Pentru a afla cat mai multe va recomandam sa ne contactati si veti primi toate informatiile necesare. De asemenea, veti primi si consultanta gratuita pentru a determina ce proceduri vi se potrivesc cel mai bine.

0 Shares
You May Also Like