Care sunt cele mai cautate aplicatii in randul tinerilor?

0 Shares
0
0
0

S-au dus vremurile in care ascultai muzica ta preferata din nou si din nou pe playerul tau mp3 cu memorie saturata. Odata cu sosirea platformelor de streaming muzical si a aplicatiilor mobile, este acum posibil sa aveti acces la mii de titluri oriunde, chiar si fara o conexiune la internet.

Operatorii au inteles acest lucru si toti ofera pachete sau optiuni la preturi reduse. Spotify, Deezer, YouTube Music sau Universal Music, cu ce aplicatie iti vei gasi fericirea?

Platforma Spotify

Lider in aplicatiile de streaming muzical, Spotify s-a nascut in Suedia in 2006. Au trecut multi ani, iar Spotify este prezent acum in 65 de tari si ofera mai mult de 40 de milioane de titluri abonatilor sai. Listele de redare muzicale sunt create de echipele de experti ale Spotify in functie de genurile si stilurile muzicale si de gusturile utilizatorilor.

Aceste recomandari sunt personalizate si permit utilizatorilor sa descopere titluri noi. Daca sunteti in cautarea unei aplicatii muzicale care sa va permita sa descoperiti melodii noi si sa beneficiati de recomandarile expertilor, accesati platforma Spotify. Intra aici pentru piese telefon.

Platforma Deezer

Deezer este o platforma de streaming de muzica care a aparut in 2007 in Franta. Si-a gasit locul impotriva liderului de piata, Spotify. Deezer are acum peste 14 milioane de abonati si o platforma bogata de peste 73 de milioane de titluri.

Cu aplicatia muzicala Deezer care poate fi descarcata pe telefoanele mobile, va puteti asculta muzica oriunde si oricand. Aplicatia va permite, de asemenea, sa descoperiti multe melodii noi datorita unui serviciu numit Flow, care va permite sa beneficiati de recomandari muzicale personalizate.

Daca sunteti in cautarea unei platforme franceze cu un design simplu si rafinat, accesati aplicatia Deezer!

Aplicatia YouTube Music Premium

Aplicatia de muzica YouTube Music Premium este noul punct de atractie din lumea muzicii internationale. YouTube Music Premium si-a cucerit locul datorita unei oferte foarte complete: un catalog mare de muzica, fara publicitate, un mod offline pentru a asculta muzica fara conexiune la internet si o optiune de a asculta melodii. fundalul de pe mobil sau cu ecranul oprit. YouTube Music Premium le permite abonatilor sa acceseze un catalog mare de titluri muzicale datorita continutului deja prezent pe platforma YouTube.

 Calitatea audio oferita de 256 kbps este excelenta, iar motorul de cautare pentru a-si gasi melodiile il merita pe Google. Intr-adevar, daca doriti sa gasiti o muzica despre care nu va amintiti titlul, dar despre care sa cunoasteti doar versurile, o veti putea gasi tastand-o in bara de cautare. Prin urmare, YouTubeMusic are un motor de cautare performant care va permite acestei aplicatii muzicale sa creasca printre gigantii din sector.

Aplicatia Universal Music

Universal Music face parte din Universal Music Group de la Vivendi. La fel ca majoritatea aplicatiilor muzicale, Universal Mobile ofera acces nelimitat la muzica pe platforma. De asemenea, este posibil sa va creati propriile playlisturi personalizate in functie de gusturile si dorintele fiecaruia.

Modul offline este disponibil si va permite sa ascultati melodiile descarcate in prealabil in spatiul personal. Micul extra oferit de aplicatia Universal Music? Acces la concursuri rezervate exclusiv abonatilor Universal Music si care le permite sa incerce sa castige cadouri sau intalniri cu diferiti artisti in fiecare luna.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…