4 activitati obligatorii pentru campania ta de optimizare seo

0 Shares
0
0
0

1. Optimizare în afara paginii

Când investiți în servicii SEO, pachetul dvs. ar trebui să includă optimizarea în afara paginii. În SEO, optimizarea în afara paginii se referă la factori de optimizare din afara site-ului dvs. web care influențează clasarea dvs. în rezultatele căutării.

De exemplu, profilul dvs. de backlink vă poate modela clasarea în rezultatele căutării. Profilul dvs. de backlink, pentru referință, se referă la cantitatea și calitatea site-urilor web care leagă site-ul dvs. Un blogger alimentar, de exemplu, se poate conecta la site-ul dvs. web atunci când partajați cookie-urile personalizate pe care le-ați creat pentru nunta lor.

Ca parte a serviciilor unei companii SEO, ca Moloso.ro, acestea oferă adesea următoarele pentru SEO off-page:

  • Promovarea conținutului site-ului dvs. către bloggeri și webmasteri
  • Dezvoltarea de conținut partajabil pentru blogul site-ului dvs.
  • Monitorizarea mențiunilor companiei dvs. pe rețelele sociale de către utilizatori și influențatori
  • Optimizarea profilului Compania mea pe Google

2. Optimizare pe pagină

Optimizarea pe pagină este o altă componentă critică a semnificației serviciilor SEO. Cu optimizarea pe pagină, agenția dvs. SEO se concentrează pe optimizarea caracteristicilor site-ului dvs. pentru motoarele de căutare precum Google.

Câteva exemple de livrări de servicii SEO pe pagină includ:

  • Se actualizează etichetele de titlu, meta descrierile și H? etichete pentru căutare
  • Auditarea arhitecturii informațiilor, redirecționărilor și structurii interne de conectare a site-ului dvs. web
  • Crearea unui sitemap
  • Optimizarea imaginilor site-ului dvs. în conformitate cu cele mai bune practici
  • Cercetarea și optimizarea site-ului dvs. web cu cuvinte cheie valoroase și relevante
  • Se analizeaz utilizabilitatea, viteza și designul site-ului dvs.

3. Rapoarte lunare

Transparența este esențială atunci când vine vorba de servicii SEO. Doriți o agenție în care echipa dvs. să poată avea încredere și să se bazeze, motiv pentru care este esențial parteneriatul cu o companie SEO care include rapoarte lunare regulate.

Cu un raport de performanță, afacerea dvs. poate primi o perspectivă imediată asupra rezultatelor strategiei dvs. SEO. De exemplu, raportul dvs. poate acoperi traficul organic al site-ului dvs., rata de conversie și clasamentul în rezultatele căutării.

Pe lângă primirea unui raport lunar, serviciile companiei dvs. SEO ar trebui să includă și timp cu managerul de cont dedicat. Când aveți întâlniri regulate cu managerul de cont, echipa dvs. vă poate pune întrebări, vă poate examina raportul individual și multe altele.

4. Optimizare progresivă

SEO este o strategie continuă, motiv pentru care definiția serviciilor SEO subliniază, în general, parteneriatul pe care afacerea dvs. îl formează cu agenția dvs. SEO. Colaborați continuu cu agenția dvs., motiv pentru care companiile SEO ar trebui să funcționeze ca o extensie a afacerii dvs.

Cu o optimizare continuă, agenția dvs. SEO vă optimizează site-ul în mod continuu. Chiar și după ce site-ul dvs. îndeplinește standardele SEO, acestea continuă să găsească modalități de a îmbunătăți și îmbunătăți strategia dvs. SEO, care vă permite să câștigați mai mult din SEO.

De exemplu, managerul dvs. de cont dedicat poate găsi cuvinte cheie suplimentare pentru afacerea dvs. Această descoperire se traduce prin conținut nou, ceea ce duce la promovarea conținutului respectiv către bloggeri și webmasteri din industria dvs.

Indiferent cât de avansată sau de reușită devine strategia dvs. SEO, compania și agenția Moloso.ro o poate îmbunătăți cu un procent. De aceea, este esențial pentru afacerea dvs. să partajați cu o agenție care recunoaște acest lucru și vede potențialul pe site-ul dvs.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…