Idei de decor pentru brazii pe care îi găsești în magazinul online BraziCraciun.net

0 Shares
0
0
0

Poate că un brad artificial de Crăciun stilizat este o nouă tradiție pentru familia ta. Nu este necesar să decorezi bradul de Crăciun în casă, dacă nu-ți dorești acest lucru, ci poți alege o opțiune de stradă pe care o poți găsi în magazinul online BraziCraciun.net.

Poți decora totuși interiorul, cu ghirlande sau doar cu globuri. De asemenea, a în considerare opțiunea de a pune câte un brad artificial în fiecare cameră. Apoi, fiecare dintre membrii familiei își va putea decora bradul în propriile stiluri originale.

În acest caz, poți combina brazii artificiali în mai multe culori, unul alb și unul negru, unul verde, precum și un brad ultra-modern neobișnuit, cum ar fi cel cu fibră optică sau cu LED-uri.

Cum să decorezi corect un brad artificial de Crăciun?

Decorarea unui brad artificial de Crăciun are anumite etape care sunt importante de urmat, pentru a obține un decor elegant. Cel mai bine este să începi cu o ghirlandă, deoarece după ce vei decora bradul cu ornamente și globuri, va fi foarte greu să așezi ghirlanda.

Dacă ai un brad mare, este mai bine să începi să decorezi de sus în jos, astfel încât să existe un risc mai mic de a sparge globurile. Ornamentele din materiale care nu se sparg pot fi agățate în ultimul moment. Decorul poate fi completat cu beteală, precum și cu zăpadă artificială.

De asemenea, poți crea mici compoziții de Crăciun, care vor decora perfect interiorul. Această lungă tradiție de decorare a interiorului caselor și a spațiului din fața casei, este și astăzi relevantă.

Brazi artificiali albi

Brazii artificiali de Crăciun albi împodobiți cu LED-uri excită imaginația și sunt în sine un decor elegant pentru un spațiu festiv. Nu este surprinzător că brazii artificiali în această schemă de culori câștigă popularitate în fiecare an. Atunci când privești frumusețea pufoasă, ai senzația că privești o scenă magică.

Prima etapă în decorarea oricărui brad este amplasarea luminilor. În mod tradițional, modelele albe sunt decorate cu ghirlande cu lumină albă rece. Această soluție oferă imaginii și mai multă prospețime și te transportă mental într-o pădure fabuloasă magică. 

Deși mai rar, LED-uri cu lumină albă caldă sunt atârnate pe coroană, iar contrastul strălucirii confortabile și a răcorii înghețate arată extraordinar.

Cei care iubesc soluțiile de interior îndrăznețe, pot achiziționa ghirlande colorate: mov, roz, albastru, verde etc. Totul depinde de stilul pe care îl alegi pentru decorarea bradului. Molidul alb ca zăpada este o provocare a tradiției. 

Pentru a nu arăta prea extravagant, cel mai adesea este decorat cu ornamente monocromatice, și anume globuri. Clasice pentru acele albe ca zăpada sunt nuanțele reci. Brazii artificiali de Crăciun albi cu accesorii albastru închis sau albastru deschis, violet și argintiu arată magic. Aceste culori pot fi alternate în siguranță între ele, iar rezultatul, garantat va atrage atenția și nu va strica conceptul general. Dorești să adăugi puțină luminozitate? 

Brazii artificiali de Crăciun albi pot fi, de asemenea, decorați cu globuri roșii, în stilul avangardist. Dacă îți place aspectul luxos, utilizează ornamente aurii cu suprafețe lucioase și mate. Poți adăuga accente roz și sidefate pentru imaginea bradului.  

0 Shares
You May Also Like