Lampa Sun 5Plus pentru manichiura perfectă oriunde

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie ar trebui să fie conștientă că are nevoie de îngrijire, iar îngrijirea unghiilor este pe primul plan. Astăzi, tehnologia a avansat, iar femeile au nevoie de un dispozitiv special pentru uscarea gelului de pe unghii.

Un astfel de dispozitiv este lampa Sun 5Plus pentru uz profesional. Acest dispozitiv oferă unghiilor o întărire ușoară, fiind utilizat de manichiuriste pentru a usca în mod corespunzător materialele plastice de modelare a unghiilor, cum ar fi gelul UV, astfel încât să arate bine o lungă perioadă de timp. Dacă uscarea se face insuficient pot apărea unele consecințe neplăcute. 

Lampa Sun 5Plus este un model din 2017 și este destinată utilizării profesionale. Este echipată cu diode UV-LED care nu au radiații nocive. Acestea protejează atât unghiile, cât și manichiura, iar uscarea se produce între 10 și 99 de secunde.

Lampa Sun 5Plus economică și portabilă

Indiferent de tipul de gel, lampa nu se înfierbântă, nu consumă multă energie, are o greutate foarte redusă și poate fi transportată în vacanță. O astfel de lampă, îți economisește timpul de realizare a manichiurii, economisește banii deoarece nu trebuie să mai mergi la salon și vei avea întotdeauna manichiura perfectă.

Lampa Sun 5Plus are 4 poziții de timer 10, 30, 60 și 99 de secunde, ultimele două fiind utile pentru gelul de construcție și pentru mâinile mai sensibile. Lampa are senzori care o fac să se aprindă automat, imediat ce pui mâna în ea.

Producătorul îi oferă o durată de viață de cel puțin 50.000 de ore și aceasta înseamnă aproximativ 3 ani de operare la salon. Designul său este uimitor, ușor de curățat cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool.

Întărirea gelului cu lampa

Dispozitivele de fotopolimerizare utilizate în modelarea unghiilor funcționează pe același principiu: lumina și radiația emise de lumină ar trebui să usuce și să întărească gelul UV, astfel încât să fie puternic și să își poată dezvolta efectul complet. Un gel lucios sau gel de etanșare este, de asemenea, utilizat în etapa finală a modelării pulbere-lichid. 

Acestea sunt, de asemenea, întărite cu ajutorul unui dispozitiv de întărire ușoară. În calitate de clientă într-un salon de manichiură, rareori poți evita punerea degetelor în interiorul unui astfel de dispozitiv.

Dispozitivele de fotopolimerizare diferă doar prin tipul de iluminat. Un dispozitiv clasic are un interior oglindit în tunel și adesea o placă de bază oglindită. În acest fel, lumina din cele patru tuburi este distribuită în interior. 

Deoarece tuburile se află în partea superioară a acoperișului tunelului și pe laturi, atât construcțiile de unghii, cât și gelul de pe unghii se întăresc rapid. Acest tip de lampă UV poate să usuce gelul în interiorul dispozitivului într-un timp de două minute. Lampa Sun 5Plus este un dispozitiv cu LED care poate fi utilizat atât la salon, cât și acasă, pentru  proiectarea unghiilor și pentru realizarea manichiurii cu gel. 

Principiul de funcționare este exact același ca și la lămpile clasice, cu diferența că nu există un tub de lumină care să genereze lumina, ci multe LED-uri. Întregul interior al dispozitivului este realizat cu LED-uri așezate în oglindă, astfel încât, să poată genera suficientă lumină. 

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…