Care sunt costurile tratamentului cu cavitatie?

0 Shares
0
0
0

Cavitatie este o terapie nedureroasa, relaxanta si placuta prin care se reduce tesutul adipos, prin folosirea ultrasunetelor de frecventa joasa de 20-40 Khz, prin care se creeaza vidurile sau bulele cavitationale, care apoi aduna energia si isi maresc dimensiunea, apoi exercita suprapresiune asupra celulelor grase si le rup membrana.

Apoi lichidul sau partea solida rezultata este preluat(a) de limfa, care dreneaza si se elimina prin hidratare corespunzatoare.  Terapia se aplica pe zonele cu probleme, cu ajutorul unui gel pe zona respectiva, si apoi prin miscarile aparatului timp de 20-30 de minute se face un masaj, se poate auzi un zgomotla primele seditne, in functie de sensibilitatea auditiva a clientului, dar pe parcurs acest zgomot se diminueaza. Cam aceasta este procedura.

Va puteti insa intreba cat costa un astfel de tratament cu cavitatie? Depinde foarte mult de alegerea salonului, dar in principiu nu sunt foarte mari diferente intre ofertele de pe piata, in general se ofera pachete, nu doar o sedinta, care nu are un efect prea mare, prin urmare, mai multe sedinte intr-un singur pachet.

Depinde si de numarul de zone pe care se aplica terapia cu cavitatie, poate fi doar o zona, sau mai multe zone, si atunci pretul este diferit. Apoi tratamentul este individualizat, variaza de la o persoana la alta.

Cum alegeti un pachet eficient cost-rezultate?

  • Depinde de tehnologia folosita, preturile fiind mai mari daca tehnologia este de ultima generatie, dar in aceste cazuri se fac mai putine sedinte, pentru ca rezultatele apar mai repede.
  • Depinde de tipul de proceduri incluse in pachet, pentru ca se pot combina diferite tratamente de remodelare, cum ar fi cavitatie si vacuum, sau cavitatie si radiofrecventa si presodrenaj. Daca pachetul este incomplet, orice salon recomanda terapiile complementare, si atunci preturile cresc.
  • Depinde de numarul de minute al tratamentului, de exemplu cavitatia dureaza 20-30 de minute, presoterapia aproximativ 30 de minute, vacuumul tot 30 de minute, lipolaserul 30-40 de minute, deci pretul mai mic inseamna de multe ori o durata mai mica, deci o pierdere de timp, daca nu este eficienta.

In concluzie, pretul reflecta tehnologia, performantele aparatului, tipul de proceduri, pachetele incluse, minutele sedintelor. Este bine sa va ganditi ca pretul reflecta calitatea, serviciile medicale insa nu trebuie considerate o marfa, sunt pentru sanatate, deci trebuie sa fiti hotarati sa implicati niste costuri pentru cele mai bune rezultate.

Alegerea pe care o faceti in functie de preturi trebuie sa o faceti fiind foarte bine informat, pentru ca exista numeroase pareri pe forumuri vis-a-vis de ofertele din saloane, dar nu neaparat sunt cele mai avizate si verificate.

Este bine sa fiti ajutat si de un medic care poate sa colaboreze cu respectivul salon si sa vi-l recomande cu mai mare incredere. Astfel pretul platit trebuie sa fie cel corect, iar serviciile oferite sa rasplateasca acest efort, care in final pentru oricine va fi apreciat, starea buna a organismului fiind un obiectiv pe care cu totii o cautam si dorim sa o mentinem cat mai mult posibil.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like