Ce caracteristici trebuie sa aiba un apometru apa rece clasa c?

0 Shares
0
0
0

Consumurile de apa rece ale caselor noastre sunt atent monitorizate in permanenta, deoarece acestea reflecta de fapt si valoarea platilor pe care le avem ulterior de facut.

De aceea in cazul apometrelor spre exemplu, este vital sa stim exact valoarea consumurilor, iar acest lucru poate fi realizat cu usurinta, prin folosirea unui apometru apa rece clasa C, care sa intregistreze in permanenta fluxul de apa folosit in vederea alimentarii locuintei.

Mai mult decat atat, existenta unui apometru de inregistrare a consumurilor este o obligativitate legala atunci cand beneficiarul este racordat la reteaua de alimentare, drept pentru care alegerea unui apometru apa rece clasa C pare a fi cea mai buna alegere.

Un apometru apa rece clasa C folosit in mod uzual este cel de la Bmeters apometre, disponibil pe www.shop-einstal.ro, un apometru pentru apa rece, de clasa metrologica C, cu afisare de citire de 5 cifre. In terminologia de specialitate apomentrele mai sunt denumite si contoare, deoarece ele au rolul de a inregistra un anumit consum, pentru o perioada determinata de timp.

Debitul nominal al acestui apometru apa rece clasa C este de 1,5 metri cubi pe ora, iar debitul minim este de 0,02 metri cubi pe ora. Presiunea de lucru a apometrului, expimata ca maximul la care poate lucra acest apometru este de 16 bari, iar diametrul nominal este dn 15.

Apometrul poate fi folosit in siguranta in cazul caselor si al apartamentelor, fiind destinat uzului casnic. Temperatura de lucru in ceea ce priveste acest apometru este de 30 de grade Celsius, iar ca dimensiuni putem mentiona lungimea de 110 mm, fara a lua in calcul racordurile, latimea este de 72 de mm, iar inaltimea este de 75 mm.

Apometrele prezinta o importanta deosebita in ceea ce priveste cuantumizarea consumurilor si tocmai de aceea alegerea unui apometru apa rece clasa C este recomandata de catre specialisti. Un astfel de apometru de clasa de precizie C este dotat cu capac de protectie pentru afisaj, astfel incat acesta sa nu aiba de suferit in urma unor eventuale socuri mecanice, dar sa poata fi si usor de intretinut de catre utilizatori, fara a depune eforturi considerabile in acest sens.

In acelasi timp, acest apometru apa rece clasa C este prevazut cu protectie antimagnetica, astfel incat consumurile reale sa poata fi afisate, fara ca valorile sa poata fi influentate din exterior. De asemenea, produsul are inclusa si protectia anti-inghet, pentru cazurile montarii acestor apometru in camine de vizitare amplasate in exterior, sau la o anumita adancime in pamant.

Aceste situatii sunt intalnite deseori in zonele rurale, acolo unde casele sunt alimentate direct de la reteaua de alimentare generala, iar apometrele sunt montate in camine amplasate in afara locuintelor.

Garantia acordata acestor apometre este de doi ani, insa durata de viata a produselor este cu mult mai mare, drept pentru care o data achizitionate ele vor necesita doar grija cu privire la utilizarea lor in conformitate cu specificatiile producatorului.

Acest apometru apa rece clasa C poate fi gasit la preturi mai mult decat accesibile, ajutand orice client sa aleaga in mod rapid si usor produsul de care are nevoie, atunci cand vine vorba despre evidenta consumurilor de apa a locuintei.

0 Shares
You May Also Like
Cum poți circula rapid în București?

BlogCum poți circula rapid în București?

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, se confruntă adesea cu aglomerația traficului rutier, ceea ce poate face deplasările în…
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…