Care sunt problemele frecvente pentru iPhone X?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre iPhone X, cu siguranta toata lumea se asteapta ca aceste dispozitive sa functioneze perfect, dat fiind faptul ca sunt scoase pe piata de catre Apple, dispun de specificatii tehnice impresionante, iar preturile lor sunt mari.

In ciuda acestor detalii insa, exista diferite probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de iPhone X, incepand de la probleme display iPhone x, si continuand cu probleme ale ecranului tactil, despre care vom discuta in continuare.

Ce face ca ecranul tactil iPhone X sa nu raspunda?

Avand in vedere ca ceea ce aveti este un dispozitiv nou, memoria insuficienta nu ar trebui sa fie o problema. Acestea fiind spuse, puteti analiza alte posibilitati sau factori care pot declansa probleme relevante.

Renuntand la posibilitatea existentei unor probleme de performanta si erori cauzate de o memorie insuficienta, problema la indemana ar putea fi cauzata de o defectiune a aplicatiei, glitches aleatorii sau alte defecte in iOS.

Daca ecranul iPhone X se blocheaza brusc si nu raspunde in timp ce utilizati o anumita aplicatie si daca problema apare doar in aplicatia respectiva, atunci puteti concluziona ca problema este izolata de o aplicatie. Aplicatia ar fi putut contine unele programe malware sau corupte care o determina sa se prabuseasca sau sa devina instabila.

Un alt posibil declansator sunt actualizarile defectuoase ale aplicatiilor sau iOS. Actualizarile pot contine, de asemenea, bug-uri care adesea provoaca conflict cu functiile sistemului. Bug-urile minore sunt adesea remediate de o resetare a aplicatiei sau de resetare soft pe telefon, dar bug-urile complexe pot necesita deja resetarea sistemului ca remediu. Atata timp cat problema nu este una hardware, ii puteti gasi rezolvare acasa. In caz contrar, va fi necesar sa trimiteti telefonul in service pentru o eventuala reparatie.

Solutii si solutii recomandate pentru remedierea ecranului tactil care nu raspunde pe iPhone X:

Inainte de a face probleme suplimentare, incercati sa verificati actualizarea software disponibila pentru iPhone X. Problema de pe ecranul tactil iPhone X care nu raspunde la vreme rece a fost recunoscuta de Apple ca o eroare iOS si, ca raspuns, lanseaza un nou firmware care contine corectia de remediere necesara.

Patch-ul de remediere oficiala este impins printr-o noua versiune de actualizare iOS 11.1.2. In afara de ecranul care nu raspunde, actualizarea rezolva, de asemenea, probleme la fotografiile Live distorsionate si la videoclipurile filmate cu iPhone X. Daca nu ati instalat inca actualizarea, atunci ar trebui sa faceti acest lucru acum.

Pentru a incepe, accesati setarile iPhone X- > General-> Actualizare software. Faceti o copie de siguranta a datelor, apoi continuati descarcarea si instalarea actualizarii iOS.

Daca ati instalat deja noua actualizare iOS care contine corectia de reparare pe ecranul iPhone X care nu raspunde, dar in niciun caz problema nu este rezolvata, atunci luati in considerare urmatoarele solutii posibile afisate mai jos.

Fortati-va iPhone X sa reporneasca

O repornire fortata functioneaza similar cu reboot-ul obisnuit (resetare soft) in rectificarea incarcaturilor software minore. Acesta a fost utilizat ca o solutie eficienta la diferite tipuri de probleme referitoare la software, ceea ce la randul sau a facut ca dispozitivul sa nu raspunda. Iata cum se face o repornire fortata pe iPhone X:

 1. Apasati si eliberati rapid butonul Volume Up.
 2. Apoi apasati si eliberati rapid butonul Volum jos.
 3. In cele din urma, apasati si mentineti apasat butonul Side (Power) pana cand vedeti sigla Apple.

Apoi, dispozitivul dvs. va alimenta. Daca asta nu va rezolva problema si ecranul iPhone X este inca inghetat, incercati urmatoarele solutii aplicabile.

Porniti iPhone X in modul de recuperare

Restaurarea modului de recuperare este adesea cheia pentru remedierea problemelor software care sunt suficient de dure pentru a rezista procedurilor obisnuite de depanare, cum ar fi o repornire si resetare fortata.

Conectati iPhone X la un computer Windows sau Mac folosind conectorul USB sau cablul Lightning furnizat de Apple.

Deschideti iTunes pe computer. Asigurati-va ca executati cea mai recenta versiune a software-ului iTunes.

In timp ce iPhone-ul dvs. este conectat, fortati-l sa reporneasca cu acesti pasi:

 • Apasati si eliberati rapid butonul Volume Up.
 • Apoi apasati si eliberati rapid butonul Volum jos.
 • In cele din urma, apasati si mentineti apasat butonul Side (Power) . Dar nu eliberati butonul cand vedeti logo-ul Apple, in schimb asteptati ecranul Modului de recuperare .
 • Daca vi se solicita optiunea de restaurare sau actualizare, selectati Actualizare . Procedand astfel, iTunes va incerca sa reinstaleze iOS fara a va sterge datele si a descarca software-ul pentru dispozitivul dvs.
 • Daca descarcarea dureaza mai mult de 15 minute, iPhone-ul dvs. va iesi din modul de recuperare si, daca se va intampla asta, va trebui sa reveniti la acest pas.

Restabiliti iPhone X in modul DFU

Resetarea in modul DFU este adesea considerata ultima optiune in depanarea iOS. Iata cum puteti face acest lucru:

 • Conectati iPhone X la computer. Puteti utiliza un computer Windows PC sau Mac compatibil cu iPhone X. Asigurati-va ca va conectati iPhone utilizand conectorul USB furnizat sau cablul Lightning.
 • Deschideti iTunes pe computer. Din nou, utilizati cea mai recenta versiune a software-ului iTunes pentru a evita problemele cauzate de conflictele de sistem.
 • Opriti iPhone X, daca este necesar.
 • Apasati si mentineti apasat butonul Power / Side timp de aproximativ 3 secunde.
 • Tineti apasat butonul Power / Side, apoi tineti apasat butonul Volume Down. Tineti ambele butoane timp de 10 secunde. Daca vedeti sigla Apple, inseamna ca ati tinut butoanele prea mult timp si, astfel, va trebui sa incepeti peste tot.
 • Eliberati butonul Side / Power, dar tineti apasat butonul Volume Down pentru aproximativ 5 secunde. Daca vedeti ecranul Plug in iTunes, atunci inseamna ca ati tinut butonul prea mult timp si, astfel, va trebui sa incepeti din nou.
 • Daca ecranul ramane negru, inseamna ca ai intrat cu succes in modul DFU. In acest moment, iTunes va va solicita un mesaj de alerta care spune ca v-a detectat iPhone X si ca va permite restaurarea acestuia. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a restaura sau actualiza iPhone X in modul DFU prin iTunes.

Accesarea modului DFU necesita cronometrare, asa ca daca nu ajungi acolo in prima incercare, nu uita sa incerci din nou.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…