Tipuri de cravate si unde pot sa fie purtate

0 Shares
0
0
0

Orice barbat are preferinte pentru a purta hainele. Ele ii vor exprima libertatea de a fi si il vor ajuta sa se remarce in medii diferite. Astfel ca moda si bucuria de a achizitiona piese vestimentare interesante, care sa puna persoana in valoare, devin importante atat pentru exprimarea de sine, cat si pentru un statut social sau pentru relatiile interumane. Cravata este unul dintre accesoriile care aduc prestanta, rafinament si eleganta unei tinute. Aceasta vine in mai multe forme si structuri, fiecare putand fi purtata la anumite tipuri de evenimente. Iata cateva tipuri de cravate si unde pot sa fie purtate:

  1. Cravata clasica

Oricine se gandeste la ideea de cravata, are in minte forma clasica a acesteia. Ea este proportionata frumos si are posibilitatea de a fi legata oricum. Sunt multiple noduri pentru cravata care se fac, nodul clasic simplu fiind cel mai cunoscut. Se poate purta pe camasi pentru barbati la comanda sau pe camasi ready to wear. Se pot alege culorile cravatei in functie de culorile camasii, aceasta contribuind la intreg ansamblul costumului.

  1. Cravata subtire

Aceasta cravata este mai ingusta decat cea clasica, fiind potrivita pentru situatii elegante, dar si pentru cele un pic mai casual. Ea poate sa fie asortata cu costumul si cu camasa sau in contrast cromatic. Este purtata adeseori de tineri care isi doresc un aspect elegant.

  1. Cravata Bolo

Cravata Bolo este un tip de cravata neobisnuit. Ea va iesi cu adevarat in evidenta si va spune multe despre personalitatea libera si non-conformista a celui care alege sa o poarte. Ea este formata dintr-o bucata de metal care este decorata in multe feluri si forme, cu adaugiri de pietre sau alte metale. Din ea vor porni doua fire de material care vor atarna. Se poate folosi in situatii deosebite, unde eticheta permite si unde barbatul doreste sa fie in centrul atentiei. Aceasta varianta nu este des intalnita, insa atunci cand isi face apartia, poate sa intoarca multe priviri.

  1. Cravata papion

Denumirea sa spune originea, iar aspectul sau este incredibil de elegant. Cravata papion este asemenea unui papion si este utilizata de multe ori la nunti, mai ales in calitate de mire. Ea este practic formata sa arate ca un papion, uneori dublu, cu o parte mai mica in fata si cu una mai larga si mai mare in spate. Poate sa fie purtata cu sacouri elegante, de gala, completand imaginea perfect.

In concluzie, cravatele sunt accesorii versatile, indraznete sau clasice, care doresc sau nu atentie. Ele sunt purtate pentru completarea unei tinute si pentru a putea sa fie integrata dorinta de asortare sau contrast cromatic. De asemenea cravatele pot sa fie un accesoriu jucaus, care sa arate o personalitate vesela si actuala, mereu in trend si dornica de atentie. Sarto ofera camasi pentru barbati, costume si accesorii care pot sa completeze orice imagine. Pentru a afla mai multe informatii si alte detalii importante despre aceste produse, se poate accesa pagina lor de internet aici: https://www.sarto.ro/.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…