Cate tipuri de containere se intalnesc pe santier?

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe persoane atunci cand aud de containere, se gandesc a pubelele si la containerele folosite pentru a colecta diferitele tipuri de deseuri.

Daca stam sa ne gandim putin mai bine, exista o multime de diferite alte tipuri de containere, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

De exemplu, in afara containerelor pentru colectat deseurile se mai pot gasi si containere santier, iar diferenta dintre cele doua tipuri de containere este ca si de la cer la pamant.

Ei bine, aceste containere santier este cat se poate de evident faptul ca sunt intalnite pe toate santierele. Ele sunt ideale datorita faptului ca in interiorul lor inginerii sau sefii de pe santier isi pot desfasura activitatea.

Un container de santier este de fapt un fel de birou mobil, in conditiile in care dispune de energie electrica, prize, intrerupatoare, iar intr-un astfel de container se poate lucra fara probleme pe calculator.

Dintr-un container santier, inginerii si sefii de santier pot supraveghea foarte atent modul in care meseriasii isi desfasoara activitatea. Mai mult decat atat, dintr-un container santier, inginerii sau sefii de santier vor putea sa comande materialele de care au nevoie, sau vor putea desfasura alte activitati privind munca de pe santier.

Marele avantaj al acestor containere santier este acela ca ele pot sa fie mutate cu usurinta de pe un santier pe altul, atunci cand situatia o cere.

Ei bine, pe santier insa nu sunt intalnite doar containere santier, ci si containere paza (cabine de paza), iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care pe santier se regasesc o multime de materiale de constructii, dar si unelte si scule electrice profesionale.

Atunci cand nu se lucreaza acestea trebuiesc pazite, iar agentii de paza cu siguranta vor trebui sa aiba la dispozitie si un astfel de container pentru a putea supraveghea totul.

In apropierea santierelor, se pot gasi chiar si containere pentru locuit. Exista situatii in care muncitorii care lucreaza pe santier sunt din diferite zone ale tarii sau sunt chiar muncitori straini, asa ca acestia au nevoie de cazare.

De multe ori, pentru a nu-si mai bate capul sa gaseasca apartamente libere pentru a le inchiria, sau pentru a nu mai cauta locuri de cazare la hoteluri si pensiuni, angajatorii le ofera angajatilor posibilitatea de a locui in containere speciale, in apropierea santierului.

Acestea sunt dotate cu vas wc, cu chiuveta, cabina de dus, apa rece si apa calda, iar mai mult decat atat au chiar si energie electrica si canapele sau saltele de dormit.

Asadar, dupa cum se poate observa, pe santier se pot intalni diferite tipuri de containere metalice. Dintre acestea, cele mai importante insa sunt acele containere santier pe care le folosesc inginerii si proiectantii sau sefii de santier pentru a-si desfasura activitatea.

Antreprenorii trebuie sa stie ca acum au chiar si posibilitatea de a cumpara asemenea containere second hand, sau pot chiar sa inchirieze containere santier, pentru a face economie de bani.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…