Care este cea mai des intalnita operatie estetica in Romania?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani de zile, chirurgii plasticieni au avut foarte mult de munca si in Romania, in conditiile in care din ce in ce mai multe femei au apelat la diferite tipuri de interventii chirurgicale.

Exista femei care au ales sa isi mareasca buzele, alte femei au optat pentru interventii chirurgicale asupra pleoapelor, insa fara doar si poate, cea mai des intalnita operatie estetica in Romania este cea de marire a sanilor.

Ei bine, pentru marire sani opteaza de regula femeile care fie au sanii prea mici, fie cele care desi au bustul generos, isi doresc neaparat sa aiba sanii mai mari.

Acest lucru este cat se poate de firesc, in conditiile in care si femeile sunt constiente de faptul ca o femeie cu implanturi mamare atrage mai multe priviri decat o femeie fara implanturi mamare.

Referitor la acest tip de interventie chirurgicala, trebuie precizat ca femeile care isi doresc marirea sanilor, la prima consultatie trebuie sa ii specifice foarte clar medicului ce asteptari au de la interventia chirurgicala.

Foarte multe femei se informeaza de pe internet, si citesc parerile altor femei de pe fel si fel de forumuri, insa cel mai indicat ar fi ca acestea sa ceara parerea medicilor, care le vor da toate detaliile despre implanturile cu silicon.

Doamnele si domnisoarele care au de gand sa opteze pentru o astfel de interventie chirurgicala trebuie sa stie ca mai intai de toate vor fi obligate sa isi faca o serie importanta de analize.

Acestea vor avea mai intai de toate nevoie sa isi faca un EKG, pentru ca medicul sa stie daca inima le functioneaza perfect inainte de interventia chirurgicala.

Apoi, femeile vor trebui sa isi faca si o ecografie mamara, pentru ca in cazul in care exista leziuni la nivelul sanilor, doctorii sa stie despre ce este vorba.

Nu in ultimul rand, femeile care au de gand sa isi mareasca sanii, trebuie sa isi faca si o serie de analize de sange obisnuite, pentru ca medicul sa stie daca acestea sufera de diferite boli.

Ei bine, acum ca am vazut care sunt analizele medicale pe care trebuie sa si le faca femeile pentru a putea fi supuse unor astfel de interventii chirurgicale, trebuie sa precizam ca aceste interventii pot avea anumite riscuri.

De exemplu, in urma unui implant mamar femeile se pot alege cu infectii de diferite tipuri, alte femei se pot confrunta cu aparitia unei capsule in jurul impactului deoarece corpul depisteaza un corp strain.

Sangerarea poate fi o alta complicatie aparuta in momentul interventiei chirurgicale estetice, iar aici trebuie precizat ca implantul se pune submuscular, zona este destul de vascularizata, iar din acest motiv isi poate face aparitia si sangerarea.

Asadar, toate femeile care isi doresc sa aiba sanii mai mari, mai frumosi si mai fermi, ar trebui sa cunoasca toate aceste detalii in ceea ce priveste marirea sanilor. Cu cat femeile cunosc mai multe detalii, cu atat pot stabili daca au sau nu nevoie de marirea sanilor.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…