Ce model de cercei sa porti in functie de forma fetei

0 Shares
0
0
0

Cerceii raman si in zilele noastre una dintre cele mai importante bijuterii din colectia personala a fiecarei femei.

Pe langa rolul decorativ si de accesorizare pe care il au, cerceii contribuie la crearea unei armonii la nivelul fetei, imbunatatind aspectul general. Afla care este modelul de cercei care se potriveste cel mai bine formei fetei tale.

Fata rotunda

Femeile care au forma fetei rotunda nu trebuie sa aleaga o pereche de cercei care sa faca fata sa para si mai lata, cum ar fi cerceii rotunzi cu surub sau cerceii foarte mici. In acest caz, acestea pot alege o pereche de cercei care alungeste fata, asa cum sunt cerceii lacrima sau cei care atarna.

Fata ovala

Fata ovala este considerata ca fiind forma ideala, deoarece este cea mai versatila forma, permitand femeilor care au astfel de trasaturi sa poarte orice stil de cercei isi doresc, fara sa se teama ca acestia ar putea sa fie nepotriviti.

Toate stilurile de cercei sunt potrivite femeilor care au forma fetei ovala, asadar alege acest stil care te reprezinta cel mai bine si care iti place. O alegere poate fi si aceasta pereche superba de Cercei Stud Aur Alb 18kt cu Diamante Rotunde Setate in Forma Patrata.

Fata patrata

O femeie care ar forma fetei patrata ar putea sa intampine dificultati in a gasi cele mai potrivite accesorii care sa ii complimenteze trasaturile. In cazul acestora, rolul cerceilor este acela de a reduce formele unghiulare si de a distrage atentia de la latimea maxilarului si a fruntii.

Poti obtine un echilibru vizual la nivelul fetei cu ajutorul mai multor modele de cercei, inclusiv cercei rotunzi cu surub, cercuri sau bile. La fel de bine se potrivesc si cerceii lungi care atarna.

Cele mai nepotrivite modele de cercei, care nu fac altceva decat sa accentueze trasaturile fetei, sunt cei cu forma patrata sau cerceii tip stud.

Fata alungita

Forma alungita este caracterizata de dimensiuni mai lungi ale fetei, asadar cerceii ideali trebuie sa adauge putina latime. Cerceii mici pot fi o buna optiune, in timp ce modelele mai mari ajuta la obtinerea unui look deosebit.

Fata dreptunghiulara

Forma fetei dreptunghiulara nu este la fel de lunga si ascutita ca forma alunginta si este ceva mai subtire decat in cazul formei patrate a fetei. Cerceii ideali pentru cele cu forma fetei dreptunghiulara sunt cerceii rotunzi cu surub si modelele cu forme eliptice.

Cele cu forma fetei dreptunghiulara ar trebui sa evite cerceii care au colturi si se orienteze spre modele cu contur rontunjit si delicat.

La fel ca si in cazul femeilor cu forma ovala, cele care au forma fetei dreptunghiulara pot alege dintr-o mare varietate de modele, pentru ca sunt multe care se potrivesc perfect trasaturilor lor.

Fata diamant

Fata in forma de diamant se caracterizeaza prin frunte si barbie ascutite, asadar cerceii trebuie sa contribuie la obtinerea unui echilibru. Perlele simple cu surub si cerceii mici tip stud sunt cele mai potrivite alegeri pentru a obtine un look sofisticat.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…