Ce aplicatii nu trebuie sa iti lipseasca din telefon?

0 Shares
0
0
0

Nova Launcher

O alta aplicatie absolut esentiala pentru Android si una dintre cele mai admirate de catre iubitorii de personalizare. Nova Launcher este un launcher alternativ la cel pe care producatorul l-a instalat pe telefon si ofera atat optiuni maxime de personalizare, cat si unele dintre cele mai bune caracteristici ale straturilor de personalizare ale altor producatori pentru toate telefoanele Android.

Nova mentine un echilibru foarte bun intre functii, dezvoltare constanta si stabilitate. Poate ca nu este cea mai personalizabila sau cea mai frumoasa dintre toate, dar este una dintre cele mai versatile si are in spate o comunitate mare, care o ajuta sa se mentina, sa se dezvolte si sa obtina din ce in ce mai multe functii noi.

Indiferent de aplicatiile utilizate, ai grija de telefonul tau! In cazul in care totusi se intampla ceva cu el, nu uita ca ai unde sa gasesti un display iPhone.

Snapdrop

La sfarsitul anului trecut v-am vorbit despre Snapdrop, cea mai buna alternativa la AirDrop de la Apple pentru Android. Este un sistem care va permite sa partajati orice fisier cu orice dispozitiv din aceeasi retea de internet. Si, desi este utilizat printr-o aplicatie, il puteti folosi si prin intermediul site-ului sau.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti aplicatia sau site-ul web al instrumentului deschis in acelasi timp. Dispozitivele se vor afla astfel in aceeasi retea. Cand se intampla acest lucru, faceti clic pe dispozitivul dorit si alegeti fisierul pe care doriti sa il trimiteti pentru a-l trimite prin retea.

Snapseed

Snapseed este deja un clasic in postarile noastre anuale despre cele mai bune aplicatii si este in continuare una dintre cele mai bune aplicatii de editare foto. Se remarca prin faptul ca ofera comenzi prin gesturi foarte intuitive atunci cand vine vorba de deplasarea in interfata sa si de interactiunea cu setarile sale, totul prin gesturi de glisare si ajustari foarte rapide pe care le puteti face cu o singura mana. Cu Snapseed puteti face totul, de la o simpla decupare pana la ajustari avansate, cum ar fi schimbarea orientarii unei fete sau stergerea obiectelor. Principalul sau avantaj este ca este complet gratuit, fara reclame sau surprize. Asadar, aveti aici tot ce va trebuie pentru a edita fotografii fara a va limita la dimensiunea ecranului unui telefon mobil.

Stack

Un experiment Google a fost lansat la mijlocul anului trecut. Stack incearca sa evolueze scanerele de documente mobile, fara a le limita doar la PDF, ci oferind cateva optiuni suplimentare.

Principala caracteristica a acestei aplicatii este ca foloseste inteligenta artificiala pentru a analiza documentul si continutul acestuia si ii atribuie automat un nume si o categorie in functie de tipul de document pe care l-a detectat si pe care il scanati.

Telegram

Telegram ramane pana in ziua de azi probabil cea mai cuprinzatoare aplicatie de mesagerie de pe piata, cu cele mai multe functii, si alternativa permanenta la WhatsApp.

Da, este adevarat ca nu are aceeasi baza de utilizatori si ca nu are o confidentialitate atat de puternica, deoarece nu are intotdeauna criptare end-to-end, dar este un instrument aproape esential si este intotdeauna recomandat.

De asemenea, dispune de optiuni precum programarea mesajelor, un sistem de roboti si posibilitatea de a crea canale, toate acestea putand fi utilizate de pe mai multe dispozitive in acelasi timp.

De asemenea, aveti propriul nor personal daca va trimiteti mesaje, puteti crea dosare de chat pentru a va organiza conversatiile si puteti folosi numeroasele optiuni de personalizare pentru a-i conferi un aspect diferit si unic.

0 Shares
You May Also Like