Ce este o bariera automata?

0 Shares
0
0
0

Sistemele de bariere reprezinta cea mai buna solutie pentru parcarile care necesita o fluidizare a traficului. Pretul unui sistem de bariere este unul redus, iar dotarile acestuia sunt de cea mai noua generatie.

Un astfel de sistem de bariera este compus din corpul barierei, insa mai cuprinde si bratul barierei care poate avea diferite dimensiuni, si telecomanda pentru actionarea rapida a barierei.

Ei bine, daca stam sa vorbim strict despre bariere automate, trebuie precizat faptul ca acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, si au rolul de a permite accesul traficului in parcarile publice, private sau industrial.

O bariera automata poate sa fie montata in mai multe zone, iar cu ajutorul acestora, se poate opri temporar accesul intr-un anumit spatiu.

Daca stam sa amintim parcarile publice unde se pot regasi astfel de bariere automate, trebuie precizat faptul ca parcarile primariilor sau ale institutiilor publice detin astfel de sisteme cu bariere automate.

Pentru a putea controla traficul in astfel de parcari care apartin instituriilor publice, de obicei se utilizeaza sisteme bariere 3m, iar aceste sisteme contin corpul barierei, bratul barierei care are o lungime de 3 m, si telecomanda prin care se transmite comanda sistemului de bariere.

In ceea ce priveste parcarile private, aici este usor de inteles faptul ca aceste sisteme cu bariera automata sunt utilizate in acele parcari private, care apartin anumitor firme,. Patronii acestor firme apeleaza la aceste sisteme cu bariere automate, pentru a nu permite decat angajatilor firmei sa aiba acces in parcarea privata.

Si daca stam sa discutam despre parcarile private, care apartin anumitor firme, se poate opta pentru aceste sisteme bariere de 3m.

Tot in aceasta situatie se poate opta si pentru un sistem de bariere automate 4 m, in cazul parcarilor in care activitatea este una intensa.
Acest tip de sisteme bariere automate 4 m, nu sunt greu de instalat, si sunt foarte fiabile, insa este important de amintit faptul ca si aceste sisteme de bariere, se pot gasi sub diferite configuratii, si pot avea tot felul de modele.

Atunci cand aducem in discutie sistemele de bariere automate care sunt utilizate in acele parcari industriale, este evident faptul ca acestea sunt folosite pentru a permite, si totodata pentru a impiedica accesul in cadrul acestor parcari.

Aceste bariere automate au dimensiuni mai mari, tinand cont de faptul ca sunt utilizate pentru parcarile industriale, pentru ca de regula, in astfel de parcari, le este permis accesul camioanelor si tirurilor.

In aceasta situatie se poate opta pentru un sistem de bariere de 7m, care au un grad ridicat de adaptabilitate. Este important de amintit faptul ca daca este nevoie, acestor sisteme de bariere li se pot adauga tot felul de accesorii suplimentare, pentru o functionare mai buna.

Tot pentru astfel de parcari se poate opta pentru acele sisteme de bariere de 8 m, care au numeroase functii si se gasesc sub mai multe configuratii.

Ultimul tip de sisteme de bariere pentru aceste parcari industriale, cuprinde modelele de sisteme de bariere de peste 9 m, care au o fiabilitate garantata.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…