Ce mesaje ne transmit florile?

0 Shares
0
0
0

Este posibil să fiți deja familiarizați cu semnificațiile comune ale câtorva flori. Trandafirii sunt puternic asociați cu dragostea, margaretele cu fericirea, crinii cu pacea și floarea soarelui cu puterea, dar toate florile au o semnificație. Folosirea lor în cadouri și expoziții florale va transmite subtil și încântător aceste sentimente și emoții.

Semnificațiile florilor sunt derivate din ceea ce este cunoscut sub numele de „Limba florilor”, iar adunarea acestor semnificații datează de secole. Culturile de-a lungul timpului și istoriei au observat cum plantele, în special florile lor, apar, simt, gust, cresc și au atribuit semnificații acestor caracteristici.

Aceste semnificații au fost folosite pentru a ajuta la identificarea florilor, pentru a transmite cunoștințe importante despre plante de-a lungul generațiilor și ca limbaj codificat în societățile în care comunicarea, în special de natură mai romantică sau sentimentală, trebuia protejată.

De exemplu, oamenii din epoca victoriană au popularizat limbajul florilor, care a fost folosit nu numai pentru mesajele dintre prieteni, iubiți și chiar dușmani, ci și în bijuterii, mobilier, lucrări de artă, textile și, desigur, grădini și expoziții florale. Puțini oameni ai vremii ar fi visat să aranjeze o piesă centrală pentru cină fără a lua în considerare semnificația fiecărei flori.

Astăzi, întoarcerea noastră la o înțelegere mai profundă a naturii reînvie limbajul florilor. Pe măsură ce căutăm să apreciem, să protejăm și să trăim în armonie cu prietenii noștri botanici, semnificațiile florilor și aplicațiile lor câștigă popularitate.

Luând în considerare ceea ce ați dori să spuneți, să exprimați și să împărtășiți cu cei dragi, puteți selecta florile ideale pentru ocazii speciale și puteți aduce armonia naturii în viața voastră. Luați în considerare personalitățile sărbătoriților și potriviți semnificațiile florilor cu ele sau alegeți flori care vă exprimă speranțele pentru cei prezenți.

Iată câteva ocazii și flori sugerate din care poți alege pentru a-ți exprima sentimentele.

Prima întâlnire – Trandafirii galbeni semnifică noi prietenii, relații și începuturi, precum și dorința de a doua întâlnire dacă prima merge bine.

Copil nou – Bujorii transmit urări de noroc, prosperitate viitoare și sănătate bună, precum și răspândesc vestea unei nașteri.

Aniversare – Nu-mă-uita sunt o floare ideală pentru orice aniversare, deoarece semnifică o promisiune de a vă aminti mereu de destinatar și că vă amintiți de momente speciale împărtășite împreună. Ele semnifică, de asemenea, dragostea autentică.

Un nou job – Delphinium simbolizează noi oportunități, posibilități și chiar leadership, așa că sunt ideale pentru a fi folosite ca cadouri sau decorațiuni atunci când caută un nou loc de muncă, precum și atunci când a fost obținută o nouă poziție.

Vizită la spital – Floarea soarelui este flori excelente pentru cei bolnavi sau care se confruntă cu dificultăți de sănătate. Ele înseamnă de obicei „să te faci bine curând” și, de asemenea, putere, fericire și încredere.

Margaretele sunt floarea ideala pentru o zi de naștere. Ele reprezintă bucurie, sărbătoare, recunoștință și speranțe pentru o viață fericită.

Inaugurarea casei – Florile de colț sunt un plus minunat la o sărbătoare care onorează o nouă casă, deoarece simbolizează protecție, binecuvântări pentru casă nouă și prietenii noi.

Nuntă – Dacă doriți să oferiți cuiva flori pentru a anunța o nuntă, poate doriți să luați în considerare un cactus înflorit! Ele semnifică dragostea care va dăinui pentru totdeauna. Sau poate un buchet de trandafiri albi. Găsești de toate la Floria, trebuie doar să alegi ce îți place!

0 Shares
You May Also Like