Ce trebuie sa stii cand te-ai hotarat sa mergi la o clinica de stomatologie

0 Shares
0
0
0

Mersul la stomatolog poate fi un lucru extrem de stresant, mai ales pentru cei care nu au facut acest lucru de ceva vreme. Starea de anxietate se agraveaza si daca ai avut ghinionul de a nimeri la un medic slab pregatit, unde durerile erau mari si costurile si mai mari.

Totusi, dantura necesita ingrijire si atentie, astfel ca trebuie sa gasesti o persoana in care sa ai incredere si unde stomatologia sa nu mai para atat de insuportabila.

Inainte de a intra intr-o clinica de stomatologie Iasi, trebuie sa stii mai multe lucruri pe care medicul nu ti le va spune, dar ar vrea ca tu sa le stii.

  1. Igiena orala este cea mai importanta. Acest lucru nu ti-l vor spune medicii dentisti, dar stim cu totii cat de important este sa te speli pe dinti de cel putin doua ori pe zi. Periajul de seara conteaza cel mai mult in mentinerea sanatatii cavitatii orale. Pentru a evita aparitia cariilor dar si a altor probleme precum respiratia urat mirositoare este ideal sa va spalati pe dinti de mai multe ori, chiar dupa fiecare masa daca aveti posibilitatea.
  2. Depunerea placii bacteriene se transforma ulterior in tartu. Tartul afecteaza foarte mult gingia, afectiunile gingivale provoaca sangerari, gingia se inflameaza si daca nu este indepartat de catre un specialist, acesta provoaca pierderea dintilor.
  3. Daca pana acum credeai despre aparitia cariilor din cauza dulciurilor ca este un mit, ei bine cariile sunt alimentate de consumul de dulciuri si de carbohidrati. Substantele acestea ataca dintii datorita faptului ca se transforma in acizi. Spala-te pe dinti dupa fiecare consum al acestor alimente.
  4. Mentinerea igienei orale intr-un mod precar poate afecta tot stilul de viata. Daca nu te-ai convins, gandeste-te la acest lucru: prin consumul de alimente constant fara a te spala pe dinti, apar cariile. Cariile dentare duc la pierderea tesutului osos sau chiar a dintilor. Durerile de dinti sunt uneori insuportabile, odihna este afectata si intregul stil de viata se schimba.

Acestea sunt cateva informatii majore despre cavitatea bucala pe care medicul tau dentist vrea sa le stii. O clinica de stomatologie iti va detalia fiecare informatie in parte pentru a vedea care este de fapt importanta sa.

Clinica de stomatologie Iasi, Clinica Doctor Acatrinei este una dintre cele mei bune din zona Moldovei. Aici beneficiati de mai multe tratamente efectuate 100% calitativ, iar in cazul pierderii dintilor, va puteti bucura de sistemul Fast & Fixed. Implanturile Fast & Fixed presupun fixarea implanturilor in 24h si folosirea dintilor imediat dupa interventie.

Gasirea unei clinici stomatologice care sa iti inspire incredere este un lucru destul de greu. Acest fapt se datoreaza aparitiei  mai multor clinici a caror personal nu este intotdeauna prietenos si nu dispun de aparatura necesara.

La noi nu trebuie sa iti faci griji in privinta acestui fapt, vei fi pe maini bune, tratamentele se fac de medici cu vasta experienta, iar aparaturile noastre sunt de cea mai intalta calitate.

0 Shares
You May Also Like