Ce reparatii se efectueaza la un service gsm?

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii cat de neplacut este acel moment in care telefonul nostru mobil nu mai functioneaza la parametrii normali, sau cand nu mai functioneaza deloc.

Daca in trecut, cand ni se defecta telefonul puteam trece mai usor peste perioada de asteptare, acum cu siguranta aceasta perioada va fi un chin pentru fiecare, deoarece fie ca vrem, fie ca nu vrem, suntem dependenti de telefoanele mobile.

Indiferent daca il folosim doar in scopul de a vorbi cu cei dragi, sau il folosim pentru a socializa cu prietenii virtuali sau de ce nu sa ascultam muzica la casti in momentul in care suntem pe strada, telefonul este un obiect indispensabil in zilele noastre.

Cu toate acestea, se intampla de multe ori ca telefonul sa ni se defecteze, fie din cauza noastra pentru ca nu il protejam corespunzator, fie din cauza sistemului de operare sau din alte motive care tin de producator.

Ei bine, in acele momente neplacute, nu ne ramane altceva decat sa ne gandim la cele mai bune solutii pentru reparatia telefonului. Si cum reparatia telefonului pe baza certificatului de garantie poate sa dureze destul de mult, intre doua si trei saptamani, atunci nu ne ramane altceva decat sa apelam la un service gsm.

Cu siguranta sunt multe astfel de service-uri, insa in cazul in care cauti un service de reparatii telefoane Bucuresti, vei gasi cele mai bune service-uri gsm unde iti poti repara telefonul.

Inainte de a apela la un anume service, trebuie sa te informezi asupra profesionalismului personalului angajat, trebuie sa stii sigur daca se lucreaza doar cu componente noi si originale, pentru ca in caz contrar reparatia are sanse foarte mari sa fie una indoielnica.

Cu siguranta trebuie sa stii si ce reparatii efectueaza un service gsm. Ei bine, un astfel de service, se ocupa atat de partea de schimbare a anumitor componente precum toucscreen, display, carcasa telefon, microfoane, difuzoare, cat si reinstaleaza sistemele de operare a telefoanelor, instaleaza diferite aplicatii care utilizatorului nu-i functioneaza.

Iarasi trebuie stiut si faptul ca telefoanele care sunt blocate pe o anumita retea, se pot decoda doar la un service gsm si doar de catre angajatii specializati in acest domeniu. Un service profesionist trebuie sa decodeze absolut orice tip de telefon. Este adevarat ca iPhone-urile sunt mai greu de decodat deoarece sunt codate in serverele Apple, insa chiar si acestea pot sa fie decodate.

In momentul in care apelezi la un astfel de service trebuie sa stii ca telefonul iti va fi analizat pentru a fi depistate toate problemele pe care acesta le are, iar in momentul in care e terminata constatarea, vei fi anuntat iar daca vei fi de acord va incepe reparatia.

In cazul in care nu esti de acord, este posibil sa ti se ceara sa platesti constatarea facuta.

In cazul in care esti de acord sa se efectueze reparatia, atunci in mod normal nu ar mai trebui sa platesti constatarea, si in mod evident trebuie sa beneficiezi de o perioada de garantie pentru reparatia efectuata dar si pentru componentele inlocuite.

Asa ar trebui sa procedeze un service profesionist.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…
Diferența între orteză și proteză

BlogDiferența între orteză și proteză

Ortozele și protezele sunt două tipuri de dispozitive medicale utilizate pentru a îmbunătăți funcția sau a înlocui părți…