De ce avem nevoie de genti?

0 Shares
0
0
0

Stim ca visul tuturor femeilor este sa gaseasca magazinul cu genti piele ieftine. In acest articol vrem sa va prezentam de ce avem atata nevoie de genti si de ce femeile sunt in stare sa dea foarte mult pe aceste piese vestimentare pe care le schimba ca pe accesorii sau pe care au ajuns sa le considere accesorii statement.

In primul rand ar trebui sa mentionam ca nu este necesar ca toate gentile pe care le aveti sa fie din piele, dar ca cele mai interesante genti sunt cele facute din materiale de calitate iar gentile din piele fac parte din produsele de top.

Geanta este cea care ne insoteste peste tot. Cand mergem pe strada avem o geanta, cand mergem la birou avem o alta geanta, cand iesim in oras cu fetele vom avea nevoie desigur de o alta geanta si de cele mai multe ori pe niciuna din ele nu o vom putea lua cu noi atunci cand mergem la o petrecere seara.

Gentile se aleg in functie de utilitate, in functie de estetica, desig, situatie si moment al zilei dar si in functie de tinuta.

In functie de utilitate avem nevoie de diverse tipuri de genti pe care le alegem dupa marime, dupa numarul de buzunare si dupa aspect. Va vom da si exemple pentru a intelege la ce ne referim. Cand mergem la birou vom avea in mod sigur nevoie de o geanta in care sa incapa cat mai multe, de la sticula cu parfum si pana la agende uriase.

Uneori trebuie sa intre si laptopul si de aceea vom avea nevoie de o geanta cat mai incapatoare. In functie de job, e posibil ca aceasta sa fie si office, si iata criteriile pentru o geanta deja trasate.

Atunci cand mergem la cumparaturi, vom lasa probabil cele mai multe lucruri acasa si prin urmare vom avea nevoie de o geanta casual care se potriveste si pentru plimbarile in parc pentru ca oricum ceea ce cumparam nu vom depozita in geanta.

Pentru iesitul in oras cu prietenele va trebui sa tinem cont si de tinuta dar si de locul in care mergem si desigur si de momentul zilei si de obiectele pe care trebuie sa le punem in geanta. De cele mai multe ori se potrivesc gentile casual sau cele sport, si uneori chiar ghiozdanele. Ideea este oricum ca o geanta trebuie sa aiba un aspect de calitate indiferent unde am merge.

Nu ne putem prezenta nicaieri cu o geanta care arata ieftin. Sunt si produse scumpe care arata ieftin si prin urmare este recomandat sa fiti cat mai atente la aspect pentru a nu crea un efect contrar celui asteptat.

De asemenea, noi va recomandam ca atunci cand mergeti undeva seara sa renuntati la toate gentile pe care le folositi pe timpul zilei pentru ca este clar ca nu au cum sa se potriveasca. Pentru seara se recomanda gentile cat mai mici, chiar clutchurile, si cat mai glam. Daca vreti sa creati o impresie buna evitati gentile imense care par pline cu orice.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…