Ce sunt halele metalice

0 Shares
0
0
0

Halele metalice reprezinta prima optiune pentru cei mai multi dintre fermierii care cauta solutii de depozitare la un pret acceptabil. Sunt companii romanesti care folosesc tehnologie si materiale ce sunt produse in Belgia si au o garantie de cativa zeci de ani.

Orice fermier trebuie sa stie, inainte de a achizitiona produsul, ce anume corespunde nevoilor pe care le are. O hala metalica este multifunctionala, dar fiecare fermier o poate folosi pentru ceea ce ii este necesara: de la depozitarea recoltei si pana la adapostirea utilajelor, o hala metalica este mereu binevenita si alegerea cea mai buna.

Astfel, fiecare model de hala are specificul ei ce o ajuta sa fie practica, eficienta, dar si sa aiba o anumita intrebuintare. Ca si la casa, o hala metalica trebuie sa aiba o fundatie solida care, de regula, este proiectata de constructorul structurii metalice.

Fie ca veti opta pentru o firma independenta sau ii alegeti pe cei care ridica hala sa va recomande si constructorul care ar trebui sa toarne fundatia, specialistii in domeniu va recomanda sa luati in calcul ca proiectele trebuie sa fie legate pentru a obtine rezultatul dorit.

Nu uitati ca si timpul de executie trebuie verificat. Asadar, dupa ce ati plasat comenda si ati achitat avansul, urmatorul pas este sa va asigurati ca lucrarile la noua hala vor incepe in timp util, astfel incat aceasta sa fie finalizata pana la finalul recoltarii. Asta, daca investitia se va face pentru depozitarea cerealelor.

Cand vine vorba de pret, acesta poate fi insulator, iar un pret mic deja trebuie sa va ridice cateva semne de intrebare. Orice profesionist va poate spune ca un pret bun este atunci cand acesta reprezinta o corelare intre calitatea oferita, experiaenta companiei, precum si bugetul clientului.

Pe piata de la noi sunt numeroase oferte la preturi de nimic, insa aceste constructii nu ofera clientilor nici un fel de garantie. Nu sunt calculate si dimensionate pentru sarcinile de vant, seism si zapada de la noi. Acestea sunt ridicate din materiale de slaba calitate, fara certificare CE, ceea ce nu ofera siguranta si durabilitate, spun specialistii.

Cum se proiecteaza halele metalice

Fiecare hala metalica este proiectata in functie de conditiile din zona in care urmeaza a fi amplasata. In acest sens se ia in considerare de la structura solului si pana la cantitatile si tipul precipitatiilor locale.

De aceea, a cumpara o structura din Germania pentru a o aduce spre vanzare in Baragan poate fi o alegere extrem de periculoasa, asta fara sa mai punem la socoteala posibilele dificultati intampinate la obtinerea autorizatiei de constructie care este obligatorie.

In acest sens, trebuie sa aveti mare grija atunci cand cumparati o hala metalica pentru a nu descoperi eventuale surprize pe parcurs.

0 Shares
You May Also Like