Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti cumperi o motocoasa?

0 Shares
0
0
0

 

In momentul in care locuiesti la casa, cu siguranta ai nevoie de o motocoasa pe care sa o folosesti pentru a avea o gradina ingrijita si frumoasa.

Ei bine, alegerea unei motocoase insa poate insemna o adevarata provocare pentru tine, pentru ca atunci cand trebuie sa iti alegi motocoasa, trebuie sa tii cont de foarte multe detalii.

In primul rand, trebuie ca atunci cand vrei sa iti alegi o asemenea unealta sa stii cat de mare este gradina ta. De exemplu, daca ai o gradina care are undeva pana in maxim 100 de metri patrati, o motocoasa mica si usor de manevrat iti este suficienta.

O asemenea motocoasa cu siguranta nu va avea un motor mai mare de 600 – 1000 W, insa iti este suficienta pentru a te ocupa de gradina ta. Indicat ar fi ca pentru o asemenea gradina sa alegi o motocoasa cu fir nylon, si care sa fie prevazuta cu un moto de 800 W, care este suficient de puternic pentru a curata zona respectiva.

In conditiile in care ai o gradina de 200 – 300 de metri patrati, atunci cu siguranta ai nevoie sa folosesti o motocoasa mai puternica. In acest caz ar fi cam indicat sa iti indrepti atentia spre o motocoasa care are motor pe benzima. Tot pentru o asemenea gradina vei putea sa iti indrepti atentia spre o motocoasa cu cap din lame si cu motor mare.

Ei bine, in conditiile in care gradina ta este una foarte mare, si are o suprafata de mai bine de 600 de metri patrati, atunci iti va fi cam greu sa te mai folosesti de o motocoasa. In aceste conditii, mai mult ca sigur va trebui sa iti indrepti atentia spre o masina de tuns iarba.

Folosind un asemenea echipament iti vei usura foarte mult lucrul, vei depune mult mai putin efort iar iarba va fi taiata mult mai rapid.

Atunci cand vrei sa iti alegi o motocoasa pentru acasa, cu siguranta trebuie sa tii cont si de tipul motocoasei, iar aici discutam despre motocoasa electrica sau despre motocoasa pe benzina.

Fiecare tip de motocoasa are avantajele si dezavantajele sale pe care insa nu le mai amintim in acest articol. Deasemenea, mai conteaza foarte mult si puterea motorului atunci cand vine vorba despre alegerea unei masinari ide acest gen.

Sistemul de taiere al masinii de tuns iarba, latimea de taiere, usurinta la utilizare dar si sistemele de siguranta reprezinta alte cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa iti alegi o motocoasa.

Numele producatorului, garantia si service-ul sunt alti factori foarte important de care nu trebuie sa uiti in momentul in care vrei sa iti cumperi o motocoasa.

Cu siguranta daca vei tine cont de toate aceste detalii importante, iti va fi destul de simplu sa alegi o motocoasa pentru curtea casei tale. In schimb, misiunea ta va fi una dificila daca nu vei tine cont de aceste aspecte foarte importante.

0 Shares
You May Also Like