Tipuri de parfumuri pentru femei

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca de foarte mult timp femeile au dezvoltat o pasiune pentru parfumurile de dama, asa ca acestea cauta mereu sa isi cumpere un parfum care sa aiba un miros cat mai placut.

Unele femei isi doresc un parfum de dama datorita faptului ca daca au un miros placut atunci cand se afla undeva in spatiul public, au o mai mare incredere in propriile forte.

Alte femei pur si simplu isi doresc un parfum care sa aiba un miros placut, un parfum pe care sa il foloseaca in viata de zi cu zi pentru a se simti bine in pielea lor datorita unui miros foarte frumos.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, femeile pot sa gaseasca foarte multe motive pentru care sa indrageasca parfumurile de de dama. Tocmai de aceea in continuarea acestui articol vom vedea care ar fi cele trei tipuri de parfumuri de dama spre care o femeie ar fi indicat sa isi indrepte atentia.

De exemplu, exista femei care atunci cand isi aleg parfumul, isi indreapta atentia spre un parfum elegant care are un miros unic, memorabil, si un miros care emana o aroma clasica si care nu se va demoda niciodata.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc un parfum elegant, pot opta pentru un parfum oriental, cu note de santal, iasomie, bergamota, mosc si vanilie, insa pot sa isi indrepte atentia si spre amestecuri lemnoase, cu ambra si cedru, dar si condimente precum coriandru.

Parfumurile cu note de crin, cu note de trandafir sau iris se incadreaza si ele in aceasta categorie. Ei bine, femeile care isi vor alege un asemenea parfum, cu siguranta nu vor trece neobservate.

Atunci cand discutam despre parfumuri de dama elegante, discutam si despre parfumuri de dama Chacarel, asa ca doamnele si domnisoarele isi pot alege un asemenea parfum.

Femeile care isi doresc produse elegante pot opta chiar si pentru un set cadou Giorgio Armani, care pe langa lotiunea de corp speciala mai contine si un parfum de la Giorgio Armani.

Revenind la tipurile de parfumuri, trebuie precizat faptul ca femeile isi pot indrepta atentia si spre un parfum fresh, un parfum care sa le ajute sa se simta mult mai tinere.

In ceea ce priveste parfumurile din aceasta categorie trebuie mentionat faptul ca ele au note imbietoare de flori precum frezii sau magnolii, note discrete de piper si ghimbir, dar si note de baza de iasolie si mosc, sua citrice (portocale sau lamai). Aceste parfumuri sunt ideale pentru a fi folosite de catre femei in viata de zi cu zi.

Fara doar si poate insa, atunci cand discutam despre parfumuri de dama trebuie sa precizam faptul ca femeile indragesc cel mai mult parfumurile senzuale. Cu aceste parfumuri, femeile pot sa cucereasca orice barbat, datorita notelor lor ametitoare, calde si feminine, care au un amestec de arome orientale, de arome lemnoase si florale, care compun un miros irezistibil.

Asadar, acestea sunt cele trei categorii de parfumuri de dama, iar femeile pot gasi o multime de parfumuri care sa se incadreze in cele trei categorii.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…