Cele mai bune aplicatii de editare video pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

Persoanele care au nevoie de un smartphone, cu siguranta iau in considerare ideea de a-si alege un dispozitiv iPhone mai inainte de toate.

Aceste telefoane scoase pe piata de catre Apple, vin cu sistemul de operare iOS care este diferit de Android. Apoi, specificatiile tehnice ale acestora sunt impresionante, iar preturile pe masura.

Acesta este si motivul datorita caruia, multi utilizatori prefera sa isi alega un iPhone 7 lansat in anul 2016, decat sa aleaga un smartphone Android din 2020. Cu un acumulator iPhone 7 si chiar si un dispozitiv second hand, va rula ca unul nou.

In plus, poate gasiti intr-un magazin gsm un astfel de smartphone nou nout, care sa fi ramas pe stoc, iar achizitionarea sa va fi o alegere buna.

Cei care isi permit dispozitive mai noi, cu siguranta le vor alege pe acelea. Cert este insa faptul ca, dispozitivele iPhone accepta tot felul de aplicatii, iar unii utilizatori instaleaza aplicatii de editare video pentru iPhone, iar in continuare puteti descoperi cateva exemple.

1. Magisto

Magisto va poate ajuta sa construiti povesti video magice, pe care le puteti impartasi cu cei dragi si prieteni. Este una dintre cele mai cunoscute aplicatii de editare video pentru utilizatorii de iPhone.

Daca credeti ca editarea video este dificila, Magisto va poate usura misiunea considerabil. Puteti importa videoclipuri, fotografii si muzica folosind aceasta aplicatie. In plus, puteti selecta teme minunate pentru a va imbunatati videoclipurile. De asemenea, vine cu functie de stabilizare video si functii de editare automata. De fapt, aplicatia poate alege clipuri interesante din videoclipurile dvs. si le editeaza automat pentru dvs.

2. iMovie

Aplicatia iMovie pentru iPhone este un editor video incorporat, care are o mare reputatie in randul editorilor video pro iOS. Este una dintre cele mai bune aplicatii iPhone de editare video, deoarece este absolut gratuita. Mai mult, iMove este foarte usor de utilizat.

Ca si in cazul celelorlalte aplicatii de editare video, puteti adauga, decupa, filtra, regla si include teme excelente cu aceasta aplicatie. Cu iMovie, puteti controla toate instrumentele de editare dupa preferinta. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei aplicatii de editare video de baza pentru iPhone, iMovie este cea mai buna solutie pentru dvs.

3. FilmoraGo

Daca doriti sa creati un videoclip de inalta calitate, care accepta imagini 4K, atunci alegeti aplicatia de editare video FilmoraGo. Platforma FilmoraGo are multe instrumente de editare incredibile si avansate, pe care le puteti utiliza pentru a realiza videoclipuri de inalta definitie.

Puteti adauga, decupa videoclipuri, include suprapuneri si muzica, subtext si teme, ajusta viteza si puteti de-asemenea sa creati efecte de filtrare cu acest instrument. Aceasta aplicatie este absolut gratuita in App Store. In plus, puteti edita videoclipuri offline.

4. Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Clip provine de la unul dintre cele mai cunoscute si mai mari instrumente de editare a numelor. Aceasta aplicatie de editare video este o versiune simplificata a Adobe desktop, dar este inca una dintre cele mai bune 5 aplicatii de editare video pentru iPhone in acest an.

Adobe Premiere Clip este convenabil pentru utilizatorii Creative Cloud. Puteti alege dintre optiunile de editare automata si manuala din aceasta aplicatie. Crearea, editarea si distribuirea videoclipurilor este usoara si gratuita cu Adobe Premiere Clip.

5. Quick Video Editor

GoPro a creat aceasta aplicatie de editare video, care este faimoasa pentru utilizatorii de iPhone. Din numele propriu-zis, Quick va permite sa creati videoclipuri uimitoare intr-un interval scurt de timp. Aceasta este o aplicatie inteligenta care poate edita instantaneu videoclipuri in timp.

Cand utilizati aplicatia de editare video rapida, puteti adauga pana la 200 de videoclipuri si fotografii din biblioteca dvs. Mai mult, Quick are o capacitate uimitoare de sincronizare automata a muzicii, care este unica platformei sale.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…