Cele mai inteligente aplicatii iPhone pentru bloggeri

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de dispozitive iPhone, pot folosi telefoanele in diferite scopuri, chiar si pentru blogging. O folie pentru un display iPhone X sau pentru orice alt iPhone este esentiala, in conditiile in care poate proteja foarte mult display-ul, iar cum bloggeri tasteaza foarte mult, au nevoie sa se asigure ca display-ul se afla mereu in cele mai bune conditii.

Bloggerii ocupati descopera ca exista multe aplicatii iPhone la indemana pe care le pot utiliza pentru a ajuta la gestionarea volumului de munca din mers. Chiar si atunci cand sunt acasa, activarea unui laptop sau a unui desktop doar pentru a verifica lucrurile este o sarcina dificila in comparatie cu a face acelasi lucru pe un iPhone.

In acest articol am compilat o colectie de aplicatii iPhone pentru bloggeri, care ii pot ajuta sa isi gestioneze toata activitatea indiferent de loc si timp, atat timp cat au conexiune la internet. Iata asadar cateva astfel de aplicatii.

1. WordPress

Toti bloggerii care detin dispozitive iPhone sunt cu siguranta la curent cu aplicatia WordPress. Aceasta aplicatie permite proprietarilor site-urilor sa publice postari pe blog, fotografii, videoclipuri si alte chestii de acest fel pe site-ul lor din mers.

Aceasta aplicatie este fara doar si poate o necesitate pentru bloggerii care calatoresc sau posteaza pe bloguri din diferite locatii, si acopera evenimente din industrie.

Aplicatia WordPRess este super la indemana in momentele in care doriti sa aruncati o postare instantanee pe blogul dvs.! In aplicatia WP, diferite categorii pot fi alese pentru fiecare postare pe care o publicati de pe platforma WordPress.

Ofera toate aceleasi caracteristici ca cele ale versiunii PC a software-ului WordPress. In cazul in care sunteti un blogger obisnuit si detineti un dispozitiv iPhone, atunci WordPress este cu siguranta una dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone. WordPress este disponibila gratuit in App Store.

2. SEO Automatic

Aceasta aplicatie reprezinta o idee eleganta transformata intr-o utilitate excelenta pentru dezvoltatorii web si seo, pentru a-si modifica site-urile. Aceasta aplicatie este dezvoltata de Scott Hendison si are o dimensiune mai mica de 1 mb.

La fel ca proiectarea web, capacitatea de utilizare si CMS a oricarui site prezinta o mare preocupare pentru orice proprietar de site-uri, SEO este foarte important pentru orice site web, astfel incat sa poata urca in clasamentul motorului de cautare.

SEO Automatic va va oferi o analiza SEO in timp real a site-ului sau paginii dvs.

Mai mult, pot fi analizate anteturile, meta tag-urile, etichetele foto si alte astfel de lucruri. Folosind aceasta aplicatie veti cunoaste rata de succes a strategiei dvs. SEO. Sugestiile expertilor sunt de asemenea disponibile cu privire la modul de utilizare eficienta a acestei aplicatii pentru ca strategia dvs. SEO sa functioneze mai bine.

3. Suite Hoot

Hoot Suite este o aplicatie unica, prin care puteti utiliza toate site-urile de retea sociala in acelasi timp. Daca impartasiti lucrurile in mod regulat pe site-urile de retele de socializare pentru a stimula vizitatorii proprietatilor dvs. de web, atunci aceasta aplicatie este exact ceea ce doriti.

Aplicatia are o dimensiune mai mare in comparatie cu celelalte doua aplicatii pe care le-am mentionat mai sus in articol, si anume 14.2 Mb.

Este o sarcina dificila sa deschideti diferite aplicatii una cate una si sa va impartasiti postarile de pe blog, asa ca HootSuite este aici pentru a va economisi timpul si munca suplimentara.

Va trebui doar sa va conectati la diferite conturi prin intermediul acestei aplicatii pentru prima data si dupa aceea va va autentifica automat de fiecare data. Puteti programa diferite ore de postare in diferite retele. Vestea buna este ca aceasta aplicatie este disponibila gratuit in App Store.

4.  Blogger

Mai devreme, la inceput, am acoperit o aplicatie pentru bloggerii WordPress, cu toate acestea, daca aveti mai multe bloguri care ruleaza pe mai multe platforme, aceasta aplicatie este pentru dvs.

Indiferent de platforma pe care o utilizati pentru blogging, puteti acum sa faceti blogging pe iPhone utilizand Blogger. Aceasta aplicatie accepta aproape toate platformele de blogging si va permite sa incarcati fotografii si videoclipuri pe blog.

Mai mult, se pot adauga etichete, categorii, linkuri si locatii in functie de cerinta. Cel mai important, nu trebuie sa scoateti un singur cent pentru a apuca aceasta aplicatie.

0 Shares
You May Also Like