Avantajele si dezavantajele iPhone 7

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca a fost lansat deja de cativa ani, iPhone 7 este inca un smartphone la mare cautare. Pentru fanii iPhone care au detinut pana nu demult un model iPhone 6 sau iPhone 6s, este tentanta ideea de a opta pentru un model iPhone 7, desi deja alti utilizatori folosesc iPhone 11 si iPhone 12.

Vom discuta insa in acest articol despre iPhone 7, vom vedea care sunt cele mai importante avantaje, dar si cele mai importante dezavantaje ale acestora, si veti putea afla daca in 2020 – 2021, un astfel de smartphone mai poate face fata cerintelor utilizatorilor.

Deci, daca ati luat in considerare ideea de a va cumpara un astfel de smartphone, cu siguranta este indicat sa cititi pana la final.

iPhone 7: Avantaje

1. Pretul

Se spune despre un model iPhone ca, pretul ar fi cel mai mare dezavantaj al sau. Daca stam sa facem insa o comparatie intre un pret iPhone 7 si un pret iPhone 11 sau iPhone 12, se poate vedea foarte clar faptul ca pretul iPhone 7 este mult mai mic.

Din acest motiv, cei care isi doresc un model iPhone dar nu au un buget mare, pot alege sa isi indrepte atentia spre un model iPhone 7, care poate face fata fara probleme cerintelor, si care functioneaza mult mai bine decat unele telefoane Android din 2020.

2. Camera foto

Unul din motivele pentru care multe persoane isi doresc un smarpthone de la Apple, este reprezentat de camera foto. Cu totii stim ca dispozitivele iPhone fac fotografii foarte clare, si de o calitate ireprosabila.

Pentru cei care isi doresc un smartphone pentru a face poze, pe care sa le incarce ulterior pe Instagram sau Facebook, cu siguranta un model iPhone 7 reprezinta cea mai buna alegere.

3. Aplicatii si jocuri

In ceea ce priveste aplicatiile si jocurile, utilizatorii de iPhone 7 in mod normal nu au motive de ingrijorare. Acestea ruleaza ireprosabil in majoritatea cazurilor, iar dispozitivele nu se blocheaza. Foarte rar se intampla ca un utilizator sa fie nemultumit de dispozitivul iPhone pe care il detine, din cauza faptului ca aplicatiile dispozitivului se blocheaza.

iPhone 7: Dezavantaje

1. Baterie

Pentru cei care isi cumpara un astfel de smartphone second hand, cu siguranta bateria poate reprezenta o problema. Fiecare baterie smartphone rezista unui ciclu de descarcari – incarcari, dupa care va incepe sa cedeze incet dar sigur.

De aceea, utilizatorii care isi cumpara un iPhone 7 second hand, au sanse mari ca la scurt timp dupa achizitie, sa fie nevoiti sa treaca pe la service pentru o inlocuire baterie iPhone 7.

Exista insa si magazine care au pe stoc astfel de telefoane noi noute, care nu au fost folosite nici macar o clipa. Alegerea unui astfel de model nu ar trebui sa reprezinte o problema din punct de vedere al bateriei.

2. Un alt dezavantaj pe care il au aceste dispozitive, este acela ca nu dispun de o lumina de notificare, un led sau ceva. De aceea, utilizatorii trebuie sa se uite in permanenta la ecranul telefonului pentru a vedea daca au primit notificari. La Samsung in schimb, exista un mic led care clipeste atunci cand utilizatorul primeste notificari.

3. probabil cel mai mare dezavantaj pentru iPhone 7 este acela ca nu dispune de jack pentru casti. Practic, lipseste mufa de 3.5 mm Jack pentru casti. Astfel, utilizatorii pot s asculte muzica doar la casti wireless (fara fir).

Asadar, acestea sunt in mare parte, cateva dintre cele mai importante avantaje, dar si cateva dintre cele mai importante dezavantaje pe care le au dispozitivele iPhone 7 de la Apple. Cu siguranta, in functie de acestea, fiecare poate decide daca isi doreste sau nu un astfel de telefon.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…