Cele mai bune cursuri java 2020

0 Shares
0
0
0

Java este o tehnologie inovatoare, care a fost dezvoltată la începutul anilor 1990 de către James Gossling, care ulterior a fost lansată în anul 1995, la Sun Microsystems.

Java a avut un impact impresionant asupra comunități de dezvoltatori software și s-a impus datorită unor avantaje semnificative precum simplitatea și robustețea. Nu trebuie să uităm portabilitatea, o altă caracteristică remarcabilă a acestui limbaj de programare, pe care îl puteți învăța participând la cele mai bune cursuri java 2020.

Tehnologia Java, care inițial a fost numita “OAK”, este alcătuita dintr-un limbaj de programare de înalt nivel, iar pe baza acestui limbaj de programare sunt construite multe platforme care sunt destinate implementării de aplicații pentru fiecare segment al industriei software.

Cele mai importante caracteristici ale limbajului de programare Java

Exista mai multe caracteristici importante sau puncte forte ale acestui limbaj de programare. În cele ce urmează, aveți posibilitatea de a descoperi câteva dintre acestea.

Simplitate

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui limbaj de programare, este fără doar și poate, simplitatea.

Ușurința de a crea aplicații

O altă caracteristică importantă a acestui limbaj de programare este reprezentată de ușurința de a crea aplicații complexe, interfețe grafice, baze de date, etc.

Robustețe

Nu trebuie să uităm de această caracteristică importantă de care dispune limbajul de programare Java, care elimină sursele de erori frecvente care apar în programare, prin administrarea automată a memoriei, renunțarea la pointeri sau optimizarea memoriei.

Versatilitate

Un alt avantaj important pe care îl are acest limbaj de programare este cu siguranță versatilitatea, dat fiind faptul că Java este disponibil pe majoritatea dispozitivelor, începând de la smartphone-uri la tablete, desktopuri, laptopuri și console, centre de date, iar exemplele pot continua.

Scalabilitate

Unul dintre fondatorii RedMonk (James Governor) spunea ca în momentul în care companiile intenționează să crească, devin shop-uri Java. Java a fost construit pentru ca extinderea să se poată face cu mare ușurință. De aceea Java este un limbaj de programare atât de răspândit printre companiile și start-up-urile scalabile.

De exemplu, chiar și Twitter a renuntat la Ruby și s-a mutat din motive de scalare la Java.

Comunitate mare

Fără doar și poate, sunt mulți cei care dezvoltă programe în Java, și mai mulți cei care utilizează programele și aplicațiile Java. Acest lucru a dus la formarea unei mari comunități de programatori Java și utilizatori, care îți pot fi oricând de folos, atunci cand intampini probleme.

Compatibilitate

Nu în ultimul rând, merită să amintim faptul că aplicațiile vechi vor continua să funcționeze la fel de bine chiar și pe cele mai noi dispozitive.

Acum că ai descoperit care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui limbaj de programare, probabil dorești să știi de ce este recomandat să participi la un curs Java.

Ei bine, în primul rând, trebuie făcută precizarea că atunci când discutăm despre Java, discutăm despre unul dintre cele mai populare limbaje de programare la nivel mondial. O mulțime de companii caută specialiști în acest limbaj de programare, atât în țară, cât și în străinătate.

Mai pe înțelesul tuturor, atunci când participi la un curs Java, ai toate șansele să dobândești cunoștințele necesare pentru a fi candidatul ideal pentru un post de programator entry-level. Vei putea, de asemenea, să dezvolți aplicații foarte interesante pentru Android.

Indiferent că vorbim despre Candy Crush, Angry Birds sau alte aplicații similare pe care le găsești în Google Play, trebuie să știi că toate acestea au fost dezvoltate în Java. Deci, participând la un curs Java, vei putea învăța să dezvolți aplicații pentru Android. Orice idee de aplicație ai avea, o vei putea pune în aplicare dacă vei invata Java.

De asemenea, în cazul în care ai de gând să lansezi un site care să aibă milioane de vizitatori zilnic, va trebui sa îl dezvolți cu Java. O mulțime de platforme cunoscute folosesc Java (Netflix, Uber, AirBnB și multe altele).

Vei putea, de asemenea, să dezvolți interfețe grafice (GUI) atractive și user-friendly, dacă vei învăța acest limbaj de programare.

Așadar, ținând cont de cât de multe lucruri poți să faci după ce înveți limbajul Java, cu siguranță este indicat să te înscrii cât mai repede la unul dintre cele mai bune cursuri java 2020. Vei dobândi toate cunoștințele necesare pentru a deveni un programator Java entry-level în cadrul unei companii de top de pe piață. Nu mai sta pe ganduri, înscrie-te cât mai repede la un asemenea curs.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…