Cele mai comune tipuri de aparat de vaslit de interior

0 Shares
0
0
0

Aparatele de vaslit cu aer genereaza rezistenta din partea aerului in sine si a unei volante. Ele sunt una dintre cele mai populare in rutine intermediare si avansate. Ele sunt de obicei folosite de oameni care au deja un anumit nivel de formare experienta.

Ele se disting, de asemenea, prin estetica lor eleganta si designul profesional.

Informatiile pe care le furnizeaza sunt de obicei foarte precise, astfel incat o paleta statica de aer va fi excelenta daca doriti sa pastrati un control bun al sesiunii. Experienta de canotaj pe care o ofera este mai asemanatoare cu cea facuta in aer liber. Cu toate acestea, ele pot fi mai zgomotoase decat celelalte aparate de canotaj.

Iata aici un aparat de vaslit Horizon Oxford 6 si antreneaza-te in confortul propriei case astfel incat sa fii mereu in forma.

Aparatele de canotaj magnetic sunt cele care sunt cele mai luateacasapentru ca sunt foarte practice, ocupa mai putin spatiusi au un pret mai ieftin in marea majoritate a cazurilor.

Rezistenta dispozitivelor magnetice statice este generata de magneti si este controlata cu ajutorul unui mecanism care se indeparteaza sau aduce magnetul mai aproape de o roata de inertie.

Ele sunt destul de linistite, ceea ce este minunat pentru a nu deranja oamenii care sunt in apropiere atunci cand un altul se antreneaza acasa. Cu toate acestea, senzatia de canotaj pe care o ofera nu seamana cu realitatea la fel de mult ca si cu celelalte tipuri de vasle hidraulice statice sau de aer. Daca sunteti in cautare pentru un lucru de trei pana la cinci ori pe saptamana, la un nivel incepator sau intermediar, exista mai multe modele care pot veni la indemana.

Masinile hidraulice de canotaj sunt cele care simuleaza o experienta mai reala de canotaj. Acestea sunt recomandate daca doriti sa va bucurati din plin de acest sport fara a pleca de acasa.

Zgomotul mic pe care il fac este mai relaxant si va permit sa reglati rezistenta padelei prin umplerea unui rezervor de apa incorporat.

Se caracterizeaza prin stilul sau mai rustic, deoarece acestea sunt de obicei construite cu lemn si au un aspect mai natural. Acest lucru ofera o nota decorativa foarte interesanta camerei.

Acestea ofera un exercitiu foarte placut, dar informatiile pe care le arata nu sunt de obicei la fel de exacte ca aerul.

Ce masina de canotaj sa alegeti?

Cele mai frecvente, practice si economice pentru utilizatorii incepatori si nivelurile intermediare care doresc sa faca canotaj static la domiciliu sunt masinile de canotaj magnetic, deoarece acestea sunt mai accesibile, ocupa mai putin spatiu si, de obicei, au un design linistit.

Dar daca doriti ceva mai sofisticat, mai realist si care imbunatateste, de asemenea, decorarea mediului, atunci un aparat hidraulic poate fi cea mai de succes optiune.

Daca doriti sa faceti un antrenament mai avansat si nu aveti probleme de spatiu sau nu va deranjeaza daca face un pic mai mult zgomot in timp ce exercitati vaslitul, o masina de canotaj pe aer, probabil, ti se potriveste cel mai bine. 

0 Shares
You May Also Like