Cele mai cunoscute tratamente anticelulita

0 Shares
0
0
0

Celulita este o stare care se caracterizeaza prin depenerea tesutului adipos cu repartizare neuniforma sub piele. Utilarisaloane ne prezinta totul despre tratamentele contra celulitei.

Daca sunteti in cautarea unor tratamente anticelulita bune si eficiente, pot sa va spun ca exista sute de tratamente disponibile. In timp ce unele sunt foarte costisitoare, altele pot fi destul de accesibile.

LIPOTERAPIA. Este un tratament non-invaziv in care specialistul injecteaza medicamente (o combinatie de substante chimice) direct in depozitele de grasime. Grasimea localizata este dizolvata si indepartata cu aceste medicamente.

MEZOTERAPIA. Si acest tratament, asemanator cu lipoterapia, este non-invaziv. El se concentreaza, in principal, pe depozitele adipoase de la suprafata pielii. Produsele farmaceutice: vitamine, agenti homeopatici si extracte naturale sunt injectate in piele pentru eliminarea celulitei. Mezoterapia este costisitoare, dar preturile depind, adesea, de zona de tratament si de numarul sedintelor.

LIPOSUCTIA, tratament invaziv anti-celulita, este o interventie chirurgicala care actioneaza asupra straturilor adipoase profunde. Cu toate acestea, liposuctia duce la aparitia cicatricilor si la lasarea pielii.

LIPOSCULPTURA este un fel de liposuctie, tehnicile folosite aic fiind mai rafinate decat liposuctia normala. Este foarte eficienta, aspectul celulitei este redus.

TRATAMENT CU LASER. Sedintele de masaj sunt combinate cu tratamente in infrarosu si caldura, pentru a reduce celulita. Eficacitatea tratamentului este, insa, indoielnica.

TERAPIA CU UNDE ACUSTICE. Celulita este redusa cu ajutorul undelor de presiune. Zonele tinta, pentru reducerea celulitei, prin aceasta metoda, sunt coapsele, bratele, fesele, abdomenul si talia. Este nevoie de zece sau douasprezece sedinte pentru a vedea efectele acestei terapii.

ENDERMOLOGIE. Este una dintre cele mai bine cunoscute tratamente anti-celulita bazate pe spa. Este eficient in reducerea celulitei.

CREMA ANTICELULITA. Este o optiune comuna, foarte folosita de multe persoane. Pe piata sun disponibile unguente anti-celulita, uleiuri, geluri si creme. Aceste creme , care contin vitamine si plante aromatice speciale, sunt aplicate direct pe zona cu celulita, prin masaj usor. Anumite creme contin alfa-hidroxi acizi pentru arderea grasimilor. Utilizati cremele si unguentele anti-celulitice respectand instructiunile.

BAGHETE ANTICELULITA. Folosirea acestor produse are drept scop imbunatatirea circulatiei sanguine si reducerea aparitiei celulitei. Cu toate acestea, atunci cand le utilizati acasa, folositi-le cu blandete, pentru a nu deteriora vasele de sange si capiarele prin supra-masare.

PANTALONI ANTI-CELULITA. Acesti pantaloni sunt sub forma de brauri. Desi ajuta la strangerea tesutului, ei nu ard grasimile!

SUPLIMENTE ANTI-CELULITA. Pe piata se gasesc o varietate de suplimente anti-celulita. Acestea pot fi eficiente atunci cand sunt combinate cu alte tratamente si modificari ale stilului de viata.

MODIFICARI ALE DIETEI CA TRATAMENT ANTI-CELULITA. O dieta anticelulita este un mod perfect pentru a incepe combaterea celulitei. Numai regimul alimentar, nu poate fi eficient. Cu toate acestea, daca veti combina regimul alimentar cu diverse tratamente, acest lucru va fi extrem de util.

Alimentele sa fie sarace in grasimi si bogate in fibre. Consumati fructe si legume, cum ar fi portocale, pepene verde, papaya, castraveti, spanac, rosii, affine, morcovi, ceapa, cirese. Includeti in alimentatie carnea alba, pestele. Beti multa apa!

Evitati alcoolul, alunele sarate, alimentele prelucrate,carnea rosie,untul, cafeaua si zaharul sub forma de prajituri, produse de patisserie, bombone de ciocolata.

Mentinerea dietei adecvate creste sansele de a preveni aparitia celulitei.

0 Shares
You May Also Like